Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa FS300.3, ladă frigorifică cu congelare 14 kg

Lada frigorifică Hansa FS300.3 e una dintre cele mai mari modele de la acest brand, motiv pentru care are o capacitate de congelare de 14 kg la 24 de ore. Performanțele sunt acceptabile pentru acest volum, însă sunt impresionante pentru acest buget. Nu știu câte alternative veți găsi în acest buget. Un astfel de aparat e necesar dacă nu aveți unde să puneți alimentele congelate sau care urmează a fi congelate (frigiderul nu oferă un congelator prea mare). Cam toate lăzile frigorifice mai mari oferă 1 sau 2 coșuri superioare, în care puteți pune pungi mai mici de alimente, alimente care urmează să le consumați sau chiar tava pentru gheață.

Un congelator clasic în același preț nu se poate compara cu modelul de jos, doar că ocupă mai puțin spațiu datorită designului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Pentru un volum net de 292 litri, capacitate de congelare e impresionantă și țin cont și de buget. Până la urmă discutăm de un brand cu experiență în domeniu și care oferă și alte aparate frigorifice. Dacă nu aveți o combină sau un frigider pentru bucătărie, puteți lua unul din cea mai recentă generație și culoarea e alegerea voastră (poate vreți să se sorteze cu restul).

Autonomia fără curent e importantă atunci când umpleți aparatul cu alimente și locuiți într-o zonă unde rămâneți des fără curent. Panoul de control e ca la multe alte aparate similare, adică e unul mecanic și sunt prezente indicatoare.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt acceptabile pentru cât costă și volumul oferit. Are un consum redus de energie dar depinde și cuât de des îl veți deschide și aproviziona (când congelează e și puțin mai zgomot, ca oricare alt aparat frigorific). E un model care ocupă destul de mult spațiu și cred că știți deja dimensiunile sale – 105 cm lungime și 73 cm adâncime.

Hansa FS300.3 face parte dintr-o serie nouă care merită luată în calcul, în special că sunt disponibile și variante mai mici. Pentru cei interesați de un astfel de aparat, am pus și o prezentare corespunzătoare la final pentru a vedea interiorul, exteriorul, accesoriile și altele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu