Hansa FS150.3, ladă frigorifică compactă și accesibilă

Lada frigorifică Hansa FS150.3 de mai jos e una dintre cele mai accesibile și compacte soluții oferite de acest brand, dar sunt și variante de două ori mai mari care fac parte din aceeași serie. Iluminarea interioară e foarte importantă atunci când puneți un astfel de aparat într-o cameră nu foarte iluminată. Congelatoarele nu au iluminare interioară și volumul nu e foarte mare în același buget pentru că sunt prezente compartimente. Arată bine, dar nu cred că o veți instala în bucătărie că doar nu e un frigider silențios și ușa e în partea superioară, nu frontală.

E vorba de un model performant chiar dacă e mic și cred că poate fi de folos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net al unui aparat e cel care vă interesează și din numele său cred că se poate concluziona valoarea aproximativă despre care care e vorba – 146 litri. Consumul anual de energie e scăzut și trebuie raportat la volumul total, motiv pentru care clasa de eficiență e A+. Congelarea e rapidă și puteți pune până la 12 kg de alimente proaspete în aparat. Această cantitate e valabilă pentru 24 de ore, și e mai mare dacă alimentele au fost deja congelate (așa le-ați cumpărat din magazin).

Dacă nu aveți mult spațiu pentru depozitare, trebuie să știți că lățimea aparatului e de 76 cm și adâncimea e de 56 cm. Aparatul arată ceva mai bine decât în poze, adică e mai alb și capacul poate fi deschis cu ușurință.

Păreri pro și contra

Apreciez că are o autonomie generoasă – 30 ore fără curent, iar modelele mai vechi aveau o autonomie cam pe jumătate. Ca oricare alt aparat frigorific nou și acesta beneficiază de un sistem antibacterian care e foarte important pentru a conserva corect alimentele. Controlul e mecanic și doar câteva lăzi frigo au un control digital care poate fi prezent pe capac lângă mâner.

Hansa FS150.3 e chiar performantă chiar dacă la prima vedere pare a fi un model din segmentul inferior. Dacă aveți ocazia să o cumpărați la promoție, chiar nu are sens să stați prea mult pe gânduri.

Te-ar mai putea interesa