Hansa FK339.6GBF, model negru cu clasa A+

Hansa FK339.6GBF e un frigorific clasa A+ cu un volum de 293 litri și o înălțime de 185 centimetri. E un model 60/40, adică frigiderul e 60%, iar congelatorul e 40%.
Combina de față e pentru cei interesați de un aparat Full No Frost cu un consum energetic mic (are clasa A+ de eficiență energetică).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de culoare neagră cu o mulțime de facilități utile. Din poza de alături puteți vedea că are un design minimalist, fără să se vadă mânerele sau alte lucruri. Evident că ușile sunt reversibile și în acest fel pot fi reglate să se deschidă și înspre stânga.


Caracteristici

Modelul acesta vine cu No Frost la congelator și frigider, iar din această cauză eu pot spune că nu o să aveți stres legat de dezghețare sau decongelare.
E un aparat foarte igienic întrucât suprafața interioară e acoperită așa încât să nu se dezvolte bacterii sau mirosuri neplăcute.
Capacitatea de congelare a aparatului e una mare de 6kg la 24 de ore.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul normal de 41 decibeli. Deci, nu o să vă trezească noaptea.
În cazul în care se întrerupe curentul, alimentele nu se vor strica timp de 15 ore deoarece atât e autonomia de funcționare fără curent.
Iluminarea interioară e realizată cu LED, iar acest lucru contribuie la o mai bună vedere a alimentelor.
În cazul în care vă interesează greutatea aparatului trebuie știut că e de 90kg. De obicei la comenzile de pe net acestea sunt livrate până în locația unde trebuie montate.

Păreri pro și contra

Modelul acesta e alegerea mea întrucât are No Frost, un volum net mare, consumă puțin curent și are un nivel de zgomot scăzut.
Contra ar fi că nu are Multiflow.

Concluzie

Dacă ești interesat de un aparat care să poată ține la rece o cantitate mare de alimente atunci îți recomand acest model.
Despre brandul Hansa trebuie spus că e unul german cu multă experiență. În concluzie, dacă alegem un electrocasnic de la ei nu vom face o alegere greșită.

Te-ar mai putea interesa