Hansa FK318.3, combina clasa A+

Dacă te interesează o combină cu o clasă de eficiență peste medie atunci eu îți recomand modelul Hansa FK318.3. Acesta e o combină frigorifică de la un brand nemțesc localizat în Polonia. Deci, e un produs de cea mai bună calitate, iar dacă vă faceți griji că s-ar putea să scoată zgomot în timpul funcționării atunci trebuie știut că are un nivel de zgomot de de 42 decibeli.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primim un aparat care nu doar arată bine, ci se va comporta fără reproșuri atunci când vine vorba despre a răci/păstra la rece diverse alimente.

Combina
Combina

Modelul acesta are un volum net total de 252 litri, care e împărțit în 188 litri ai frigiderului și 64 ai congelatorului. Eu zic despre congelator că este exact cât aveți nevoie având o capacitate de a congela de 3 kilograme la 24 de ore.
Partea de frigider e un foarte încăpătoare după cum se poate vedea, iar rafturile despărțitoare sunt realizate din sticlă securizată.

Atuurile acestui aparat frigorific sunt consumul nu prea mare de curent, aspectul plăcut și autonomia mare de funcționare. Legat de autonomie trebuie spus că acest model o are de 18 ore, lucru care garantează că alimentele nu se vor altera atunci când se întrerupe curentul. Poată că o să ți se pară ciudat că fac referire la asta, dar lungimea cablului e un alt atuu la acest aparat deoarece e de 1,9 metri. Asta înseamnă că în mod normal nu mai ani nevoie de prelungitor, dar depinde unde ai priza.
Dacă aveți întrebări legate de No Frost atunci trebuie spus că nu are așa ceva, însă vine cu diferite facilități care compensează, iar prețul nu e deloc mare… după cum se poate vedea.

Concluzia mea legată de acest model e că e unul foarte bun pentru cineva interesat de ceva de la un brand nemțesc, dar care nu are un buget prea mare pentru Bosch.

Te-ar mai putea interesa