Hansa FK313.3T, combină clasa A+ deloc zgomotoasă

Hansa FK313.3T este o combină apărută pe piață la sfârșit de 2017 care se evidențiază cu un cost de achiziție mic, înălțime nu prea mare (circa 181 centimetri), consum redus de energie și compartimentare ok.
Poate ține la păstrat o cantitate mare de alimente întrucât vine cu un volum de 248 litri… care e un volum net.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și nu costă mult. Se poate vedea că e un aparat complet alb cu mânere aplicate. Despre aceste mânere trebuie știut că sunt reversibile, adică pot fi montate pe stânga sau dreapta.

Hansa FK313 3T

Caracteristici

Modelul Hansa FK313.3T e unul cu un consum energetic de 242 kWh/an, iar din această cauză are clasa A+ de eficiență energetică. La 24 ore consum 0,66 kWh.
Partea de frigider are 4 rafturi, tot atâtea suporturi la ușă și un compartiment pentru legume. Partea de congelator are 3 compartimente și cu o capacitate de congelare de 3 kilograme la 24 ore.
În cazul în care se întrerupe curentul acest frigorific are o autonomie de 18 ore pentru ca alimentele să nu se strice.

Avantaje

Un astfel de aparat ar fi numai bun pentru tine deoarece consumă puțin curent, are o compartimentare bine realizată, are o fiabilitate ok (susținută de garanția de 2 ani extensibilă la mai mult), iar iluminarea e una care nu deranjează ochiul (e cu halogen).
Un lucru pe care nu l-am precizat e sistemul antibacterian, acesta protejează aparatul împotriva formării mucegaiului și a mirosurilor neplăcute care sunt asociate cu acesta. În felul acesta alimentele rămân proaspete mai mult timp.

Concluzie

Dacă te interesează un frigorific care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Modelul acesta nu e dotat cu No Frost, dar are dezghețare automată. În acest fel se economisește energie și timp pentru că nu mai trebuie să decongelați manual.
Dacă nu știți prea multe despre brandul Hansa atunci trebuie știut că acesta e unul german localizat în Polonia. E oarecum alternativa Bosch la un preț accesibil.

Te-ar mai putea interesa