Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa FK261.4X, model 228 litri, clasa A+

Sunt combine frigorifice de dimensiuni variabile, iar cea de jos numită Hansa FK261.4X are o capacitate redusă. Motiv pentru care nu va ocupa foarte mult spațiu și nici nu costă atât de mult. Nici înălțimea sa nu e foarte mare și poate că nu se vede din poze, dar are 169 cm. Lăsând la o parte specificațiile sale, trebuie să apreciem faptul că e un model fiabil oferit de un brand german. Trebuie apreciat faptul că oferă produse competitive cu prețuri justificate și dotările chiar nu lipsesc. Rafturile pot fi ajustate în funcție de preferințe pentru că avem posibilitatea să le punem la ce nivel dorim.

Designul e simplu și culoarea argintie arată bine într-o bucătărie modernă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Consumul anual de energie e mic pentru că nu are o capacitate mare, însă pe de altă parte are o autonomie mare fără curent care poate fi de folos cândva (la o pană de curent). Modelele mici sunt și silențioase, astfel că nu va fi deranjant când vă aflați în bucătărie.

Rafturile din sticlă securizată pot fi puse mai multe multe niveluri și nu toate brandurile oferă o astfel de caracteristică. Bineînțeles, pot fi scoase dacă vreți să puneți un tort mare la rece sau o oală cu mâncare. Congelatorul e destul de interesant pentru că oferă un volum decent și o capacitate de înghețare de 3 kg pe zi.

Păreri pro și contra

Majoritatea combinelor și frigiderelor cu mânere orizontale au uși universale sau reversibile, pentru a putea pune aparatul în ce colț doriți. Consumul de energie e oarecum irelevant pentru că mai toate modele noi sunt eficiente și au o clasă energetică A+. Diferențele majore între un model ieftin și unul scump sunt . Acest aparat frigorific e echipat cu un sistem antibacterian, adică interiorul are o suprafață care împiedică formarea bacteriilor sau a mirosului neplăcut.

Hansa FK261.4X e un aparat care oferă un spațiu generos la interior pentru cât costă și nu impresionează la capitolul tehnologii pentru că e un aparat de buget. Pe ușa frigiderului aveți o tavă pentru ouă pentru a le depozita mai ușor și puține modele din acest buget oferă un astfel de accesoriu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu