Hansa FK261.3X, combină frigorifică ieftină pe inox

Combina frigorifică Hansa FK261.3X e una dintre cele mai bune variante de pe piață în acest buget și nu sunt multe variante pe inox. Combinele mai voluminoase sunt destul de căutate și față de un frigider, are o lățime de numai 54 cm. Majoritatea combinelor sunt de 60 cm, deci va fi ceva mai mult spațiu pe rafturi, însă necesitățile diferă de la o persoană la alta. Designul poate diferi de la un brand la altul, iar ala acesta e destul de elegant fiind simplu iar mânerele au o formă confortabilă.

Din poza e jos de vede cam cât este de spațioasă, iar înălțimea sa e mare – 169 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total net al acestui aparat e de 228 litri, din care congelatorul are 63 de litri. Combinele clasice sau cele cele din segmentul mijlociu (cele mai vândute) au congelator de 80-90 litri. Consider că aparatul frigorific de mai sus oferă performanțe satisfăcătoare cu un consum foarte redus de energie. Doar aparatele frigorifice mari au nevoie de sistem de răcire și tehnologii mai avansate pentru că până la urmă vă doriți un aparat accesibil și cu caracteristici tehnice bune.

Congelatorul e satisfăcător deoarece are un compartiment mai mare situat în partea inferioară și în acela vă recomand să puneți pungile sa cutiile mai mari cu alimente deoarece le veți scoate mai ușor. Capacitatea de congelare e de maxim 3 kg la 24 de ore și nu e valabilă pentru alimentele deja congelate.

Păreri pro și contra

La interior veți găsi accesoriile clasice care vă pot fi de folos – suport pentru ouă și tavă gheață. Congelatorul e foarte spațios chiar dacă nu e cele mai performant, adică nu are cea mai mare capacitate de congelare. Bugetul nu trebuie să fie prea mare și această combină reprezintă cea mai bună alternativă la un frigider care are un congelator mult mai mic.

Hansa FK261.3X poate fi luată în calcul dacă vreți să economisiți bani și pentru alte aparate și nu trebuie să fie neapărat de la același brand. Poate fi pusă chiar oriunde datorită faptului că e compactă și nu sunt modele mai compacte, eventual doar mai scunde.

Te-ar mai putea interesa