Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa FK261.3, combină frigorifică foarte ieftină

Combina frigorifică Hansa FK261.3 e una dintre puținele variante ieftine care le puteți găsi și să fie oferite de un brand cu renume. Oricum, nici nu prea are multă concurență la interior veți vedea că e mult spațiu indiferent că discutăm de congelator ori frigider. Ca și capacitate, aș putea spune că face parte din segmentul mijlociu și e peste un frigider. Se vede din poze că are un congelator cu compartimente mari, iar cel de jos vă permite să introduceți chiar și pungi mari de alimente.

E un model simplu care arată bine atât la exterior, cât și la interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Consumul de energie e mic și nu ar fi avut sens tehnologii de răcire ca No Frost pentru că e un aparat mic și nu s-ar fi văzut diferența. Vei beneficia de o autonomie fără curent destul de mare – 18 ore, iar nivelul de zgomot e destul de redus.

Nu lipsesc compartimentele speciale în care se pot pune diverse alimente: ouă, legume, fructe, prăjitură. Nu e prezent compartimentul special 0 grade pentru carne, dar ar fi redus prea mult spațiul interior. Combinele cu lățime de 60 cm au mai mult spațiu pe raft și în congelator. Capacitatea de înghețare a acestui aparat frigorific e modestă – 3 kg la 24 ore.

Păreri pro și contra

Combina aceasta impresionează în acest preț deoarece oferă un volum net bun, congelator spațios, un design elegant, rafturi din sticlă securizată, suporturi mari pe ușă pentru sticle și o iluminare interioară bună. Bineînțeles, nu ne putem aștepta la tehnologii avansate sau la multe caracteristici speciale.

Hansa FK261.3 nu se poate compara cu modelele de top care costă mai mult, însă e perfect pentru cei care nu au mult spațiu și vor o combină cu lățime și adâncime de 54 cm. Poate fi pusă în colțul camerei sau lângă mobilier pentru a nu ocupa spațiu și se potrivește perfect alături de alte aparate, chiar dacă sunt de la alți producători. Designul e simplu și modern, cu mânere verticale ușor de observat și care au o formă plăcută.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu