Hansa FK 207.4, combina frigo

Dacă vă întrebați cum sunt electrocasnicele Hansa atunci răspunsul meu ar fi că foarte bun, iar combina frigorifică Hansa FK 207.4 e un exemplu viu. Brandul e unul foarte cunoscut, german la origine, dar localizat în Polonia. E cunoscut în principal pentru electrocasnicele sale ieftine, precum e combina de față.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine la exterior (lucru vizibil din poza de alături), iar la interior are o compartimentare bine realizată (mai exact are 2 rafturi în frigider și 3 compartimente în congelator).
Am pus alături o imagine pentru a vedea cum arată acest aparat. Se poate vedea că arată foarte bine.

Combina
Combina

Specificațiile care te-ar interesa la acest model sunt volumul net total de 152 litri, clasa A+ de eficiență energetică și capacitatea de congelare de 2,5 kilograme.
Nu are caracteristici precum No Frost ori Multiflow, dar asta nu prea contează atâta timp cât are un preț foarte mic.

Dacă te întrebi care sunt avantajele în a cumpăra un model precum acesta atunci trebuie știut că acest model are un nivel de zgomot scăzut, e ușor de instalat (în acest o să te ajute foarte mult greutatea de 43 kilograme), compartimentarea e bine gândită și consumul de curent e mic (24 kWh la 24 ore). util e și faptul că are o autonomie de funcționare de 14 ore, acest lucru referindu-se la faptul că atunci când se întrerupe curentul, aparatul poate funcționa fără curent 14h.
Din păcate cum am zis și în fraza de mai sus, acest model nu are dezghețarea automată, dar asta nu e un impediment major în fața achiziției deoarece dezghețarea trebuie făcută de câteva ori pe an.

Concluzia mea legată de acest aparat e că își merită costul, chiar dacă-i vorba despre unul mic, deoarece e un aparat frigorific capabil și cu funcții esențiale. După cum am zis inițial, acest model e unul de top deoarece vine de la un brand nemțesc. Calitatea e oarecum comparabilă cu cea Bosch, doar că aparatele Hansa sunt mult mai ieftine.

Te-ar mai putea interesa