Hansa Fine Design FCCX69493, aragaz cu 10 moduri de preparare

Aragazul Hansa Fine Design FCCX69493 e echipat cu un cuptor multifuncțional deoarece sunt prezente mai multe dotări la acesta, deci vom avea și multe moduri de încălzire. Aceste moduri sunt diverse combinații ale acelor dotări și sunt pentru anumite preparate. Bineînțeles, în ușa cuptorului e prezent un ghid pentru numeroase rețete care poate le veți încerca. Sunt mai multe tipuri de aragazuri (gaz, mixt sau electric), iar cel de jos e unul complet electric.

Arată mult mai diferit față de generația precedentă și față de variantele clasice, dar e de înțeles că doar dorește să fie o alternativă la aparatele incorporabile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

La variantele complet electrice, nu mai trebuie să vă gândiți la butelie, ci conectați aparatul direct la priză. Plita e una netedă acoperită cu sticle rezistentă la zgârieturi (vitroceramică) și e prezent un indicator de căldură reziduală pentru a vă atenționa când e caldă (pentru a nu vă arde). Aceasta pornește rapid și simplu și nu mai trebuie să apăsați un buton suplimentar ci doar cel care e pentru acel arzător.

E oferită o tavă adâncă Procook (tip fagure), dar și una plată pentru preparatele care alegeți să le gătiți. Când folosiți aragazul, restul tăvilor și cratițelor le puteți pune în sertarul inferior. Acesta are rol de depozitare și e echipat cu ghidaje pe roti pentru a ușura deschiderea sa.

Păreri pro și contra

Cuptorul e în centrul atenției deoarece oferă mai multe decât plita și oricum vom găti mai mult la acesta. Ușa cuptorul e izolată cu trei straturi de sticlă și majoritatea cuptoarelor au numai două. Trebuie apreciate acele ghidaje telescopice care ușurează scoaterea unui preparat. Arată foarte bine pe inox cu negru și controlul digital chiar iasă în evidență datorită contrastului. Oricum, erau nevoie de el pentru că are toate acele moduri de care vă ziceam mai sus și e mai simplu așa dacă vedeți selecția pe ecran.

Hansa FCCX69493 e un aparat multifuncțional din toate punctele de vedere și se adresează celor care nu gătesc mult pe plită sau pur și simplu nu frig nimic.

Te-ar mai putea interesa