Hansa Fine Design FCCX59493, aragaz cu ghidaje telescopice la cuptor

Doar după cum arată, se poate concluziona că Hansa Fine Design FCCX59493 nu e un aragaz convențional. Am mai văzut unul similar pe alb, dar parcă pe argintiu e mai elegant, modern și poate că se potrivește cu restul aparatelor. Parcă aparatele de culoare albă nu mai sunt atât de căutate, iar majoritatea aparatelor electrocasnice disponibile le veți vedea pe inox. Culoarea nu afectează prețul unui aparat, ci mai degrabă dotările sale. Evident, un aragaz nu vine cu multe funcții și panoul de control va fi folosit ceva mai diferit.

Din poza de jos se vede foarte bine cât de bine e evidențiat controlul pentru cuptor. Aici mă refer la timer și cele două butoane pentru selectarea modului de încălzire și a temperaturii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragazul din poză e complet electric și se vede din poză pentru că nu există cu plită electrică și cuptor pe gaz, eventual invers. Plita e destul de elegantă pentru că e complet neagră și veți vedea doar marcajele pentru zonele de gătit. Puterea acelor zone e satisfăcătoare dar e loc de mai bine, dacă sunteți un utilizator care frige mult pe plită. În spate aveți un arzător dublu circular în caz că aveți un vas de dimensiuni variabile.

Cuptorul e echipat cu toate dotările necesare și aici mă refer la: grill, iluminare, timer digital, ventilator, termostat, încălzire inferioară și încălzire superioară. Indiferent că alegeți un aragaz sau un cuptor incorporabil, asigurați-vă să aibă funcția convecție cu aer fierbinte.

Păreri pro și contra

Sertarul inferior se deschide ușor pentru că are ghidaje cu role, iar când folosiți cuptorul, se pot depozita tăvile în el. Cuptorul are și el ghidaje telescopice care permit scoaterea tăvii cu mâncare în proporție de 75%. După cum am zis anterior, arată foarte bine combinația argintiu cu negru. Cuptorul are 10 funcții de încălzire și sunt numeroase combinații ale dotărilor menționate sus. Mai multe detalii vă sunt oferite în manualul său și pictogramele cred că vor fi și ele de folos.

Hansa FCCX59493 are și indicator de căldură reziduală pentru a ști când plita e caldă și când o puteți curăța.

Te-ar mai putea interesa