Hansa Fine Design FCCW59493, aragaz electric cu convecție aer fierbinte

Aragazul Hansa Fine Design FCCW59493 e un aparat complet electric și se vede clar din poză. Ideea e că nu se fabrică aragazuri cu plită electrică și cuptor pe gaz, eventual invers. Oricum, un cuptor electric e mult peste cele pe gaz chiar dacă e puțin mai scump deoarece veți avea mai multe moduri de gătire, iar în acest caz discutăm de 10 moduri. Un mod l-am menționat mai sus, adică e vorba de convecție aer fierbinte care încălzește foarte bine interiorul datorită dotărilor foarte bune.

Are un aspect plăcut și îmi place cum au fost evidențiate butoanele care aparțin de cuptor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Curățarea interiorului se poate face cu aburi astfel că reziduurile de pe pereți sunt înmuiate și se pot șterge ușor cu o lavetă. Cuptorul e echipat cu 10 moduri de gătire, iar eu nu le voi enumera deoarece sunt combinații ale dotărilor existente. Aici mă refer la ventilator, grill, încălzitor superior și încălzitor inferior.

Sunt incluse niște tăvi care dacă nu le veți folosi, pot fi puse în sertarul inferior care e destinat pentru depozitarea de vase sau chiar a ustensilelor care le veți folosi pentru cuptor. Combinația de alb cu negru e una inspirată pentru că sunt evidențiate anumite părți ale aparatului și poate că nu vă place argintiul.

Păreri pro și contra

Consumul de energie al aparatului e redus comparativ cu generații precedente deoarece încălzește mai eficient și cuptorul e mai bine izolat, astfel clasa de eficiență e A. Îmi place designul său modern, iar dacă restul aparatelor din bucătărie sunt pe inox, eu vă recomand să alegeți un model de la acest brand care să fie corespunzător. Ușa se menține rece tot timpul datorită celor 3 straturi, astfel că puteți pune mâna pe ea fără nici o grijă. Ghidajele telescopice permite scoaterea tăvilor cu ușurință în proporție de 75% indiferent cât aveți pe tăvi.

Hansa FCCW59493 are o plită care poate fi curățată ușor după utilizare, însă trebuie să așteptați să se răcească pentru că nu are inducție. De aceea, e prezent acel indicator de căldură reziduală și mai toate plitele vitroceramice îl au.

Te-ar mai putea interesa