Hansa Fine Design BOES69451, cuptor cu autocurățare pirolitică

Cuptorul incorporabil Hansa Fine Design BOES69451 are un design mai plăcut decât restul pentru că are este în totalitate pe negru. Butoanele pentru alegerea temperaturii și a programelor iasă în evidență fiind pe o altă culoare ca și mânerul ușii – argintiu. Dacă nu vă place chiar acest model, mai sunt și altele cu finisaj pe inox, dar ușa tot rămâne fumurie ca la oricare alt model nou. Alegerea cuptorului depinde mai mulți factori iar cel mai important rămâne bugetul. Cu siguranță, aveți un buget limită care nu vreți să-l depășiți și e necesară și o plită care poate fi electrică ori pe gaz.

Panoul de control e mult mai modern decât la generațiile precedente pentru că acum a crescut în dimensiuni și informațiile sunt mult mai vizibile, iar butoanele rotative sunt de tip push in-push out. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model clasic cu alimentare electrică și foarte puține branduri mai produc variante pe gaz deoarece nu oferă prea multe avantaje și prețul e apropiat de cel al acestor variante. Acesta ca oricare altul, poate fi pus în locul unui model mai vechi deoarece dimensiunile sunt aceleași.

Păreri pro și contra

Autocurățarea pirolitică e cea mai bună soluție pentru a curăța interiorul cuptorului. Ușa sa e foarte bine izolată deoarece se menține rece tot timpul și sticla interioară poate fi demontată ușor pentru a o curăța. E vorba de un model fiabil care e oferit de un brand foarte cunoscut, cu o mulțime de funcții de încălzire – 10, clasă energetică A, designul e foarte reușit și panoul de control e ușor de folosit. Nu-mi plac cuptoarele care au o interfață complicată, adică sunt o mulțime de butoane și pictograme.

Hansa BOES69451 are și o funcție de iluminare interioară pentru ca voi să vedeți mai bine interiorul său și în ce stadiu se află acel preparat. Poate că nu are un interior foarte spațios, însă nici nu  nevoie de mai mult. Indiferent de preț, cuptoarele au clasa de eficiență A sau A+, iar consumul de energie depinde de programele folosite.

Te-ar mai putea interesa