Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa Fine Design BOEI69451, cuptor cu ecran digital mare și butoane retractabile

Cuptorul incorporabil din imaginea de jos se numește Hansa Fine Design BOEI69451 și face parte dintr-o generație destul de nouă. Acesta nu e singurul model disponibil pe piață care arată așa pentru că acest brand mai sunt și alte variante similare. Nici nu aveți nevoie de ceva mai mult pentru că acesta are chiar și acea funcție de autocurățare pirolitică care e excelentă. Arată foarte bine și acum puteți bloca toate interfața pentru ca să nu umble cineva la el în timpul funcționării. Aici mă refer la butoanele sunt de tip push in-push out sau retractabile. 

Acest model are un design special și ecran digital e ceva mai mare, iar acesta poate afișa ceva mai multe informații. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

E un cuptor standard dar din segmentul superior și vede poate ajunge l această concluzie și după cât costă. Finisajul e unul pe inox dar nu în totalitate, deoarece ușa e una fumurie și se asortează foarte bine cu o plită electrică ori una pe gaz cu sticlă neagră, însă mai sunt și plitele pe inox dacă vreți ceva diferit.

Sunt incluse două tipuri de plite care le veți folosi destul de des pentru că sunt cele standard, iar voi puteți alege altele ulterior în funcție de preparat. E un cuptor încăpător dar nu e cel mai voluminos de pe piață și poate că nu aveți nevoie de ceva diferit.

Păreri pro și contra

Are ceva mai multe funcții și programe decât alte model din buget, pentru că are numeroase dotări și mai toate cuptoarele care se lansează sunt multifuncționale. E nevoie de un afișaj digital mai mare pentru că nu pot fi inscripționate toate acele funcții pe panou și acesta nu e singurul brand care a făcut o astfel de implementare. Am ales să-l recomand pe acesta pentru că nu are un preț atât de mare pentru cât oferă.

Hansa BOEI69451 impresionează la cele mai multe capitole și nu prea am ce să-i reproșez. Până la urmă depinde și ce aveți nevoie sau ce fel ed rețete vreți să încercați.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu