Hansa FD207.4, frigider alb cu 2 uși

Frigiderul Hansa FD207.4 oferă un congelator modest doar că nu e compartimentat ca la combinele frigorifice, ci are doar un raft la mijloc. Un frigider mai mare poate avea un sistem de răcire mai avansat  și chiar control electronic pe ușă. Bineînțeles, mă refer la segmentul premium pentru care aveți nevoie de un buget foarte mare (depinde și de volumul dorit). Acest brand oferă și combine frigorifice, în caz că vă răzgândiți pe parcurs și sunt disponibile pe mai multe culori.

Poate că nu impresionează cu prea multe tehnologii, compartimente speciale și funcții, dar în acest buget mi e ideal pentru o bucătărie mică și familie nu foarte numeroasă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net al acestui model e de 138 litri care e împărțit, că doar are 2 uși. Congelatorul are suficient spațiu chiar și pentru pungi generoase cu legume – 40 litri. Fiind un model mic, e și normal să aibă un consum de energie scăzut. Doar la modelele mari e nevoie de un sistem de răcire mai avansat cum e cel No Frost. Chiar dacă s-ar pune No Frost pe acesta, diferența de consum nici nu s-ar observa.

Nici nu se mai fac modele cu rafturi din sârmă, majoritatea au rafturi din sticlă care e mai ușor de curățat, dar și lumina de la interior ajunge în toate colțurile aparatului. Arată bine pe alb, iar pentru că mânerele sunt integrate, ușile sunt și reversibile. Deci puteți pune acest aparat oriunde doriți, chiar și în colțul camerei.

Păreri pro și contra

Îl consider destul de silențios și e normal să fie așa pentru că e mic, iar congelatorul e compartimentul mai zgomotos. Chiar dacă nu e ca și o combină frigorifică, cred că puteți pune toate alimentele în el și chiar sticle mici pe suporturile prezente pe uși. Atât frigiderele cât și combinele au compartimente speciale pentru fructe și legume.

Mulți preferă alimentele proaspete, de aceea nici nu optează pentru congelatoare sau combine frigorifice mari. Acest model Hansa FD207.4 poate fi pus oriunde datorită dimensiunilor sale (47 cm lățime și 49 cm adâncime).

Te-ar mai putea interesa