Hansa FD 225.3, frigider de 205 litri

Frigiderul Hansa FD 225.3 e un frigider mic dar nu foarte mic. Există modele fără congelator și care sunt ceva mai ușor de mutat și costă mai puțin. Acelea au doar compartiment de congelator are e de câțiva litri. La acesta congelatorul e suficient de mare pentru a pune alimente pentru 2 persoane sau poate chiar și pentru o familie (în cazul în care mai aveți un congelator ori o ladă frigorifică). Îmi place cum arată atât la interior cât și la exterior. Designul său e simplu și plăcut, iar dacă vreți ceva mai mare, trebuie să aveți un buget mai generos.

Un frigider nu e mai scump decât o combină (la același volum), dar există și excepții (poate să ofere tehnologii de răcire mai bune). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Frigider
Frigider

Toate frigiderele au 2 uși, doar cele care nu au congelator vin doar cu una. Volumul net total al acestui model e de 205 litri, clasa energetică e A+ și congelatorul are un singur compartiment. Chiar dacă are un singur compartiment, dispune de un raft pentru a putea sorta mai bine alimentele. Cu o clasă A+ consumul de energie e undeva la 0.59 kWh la 24 de ore, iar anual e undeva la 215 kWh.

Frigiderul are rafturi din sticlă și sunt trei la număr. Deasemenea, am observat și 4 suporturi pe ușă pe care puteți pune diverse alimente ori sticle. Având în vedere dimensiunile reduce, capacitate de congelare e limitată la 2 kg în 24 de ore. Pe partea de design are: culoare pe alb, uși reversibile, mânere verticale și deschidere standard spre dreapta a ușilor. Vine doar cu un accesoriu – suport pentru ouă. E destul de silențioasă – 40 dB, dar e normal să fie așa.

Plusuri: destul de silențios, volum decent pentru cât costă, consum redus și rafturi din sticlă.
Minusuri: nu are.

Dacă vreți un aparat frigorific ieftin și nu vă interesează congelatorul, atunci un frigider ca Hansa FD 225.3 dar sunt și alte modele interesante de la acest brand care le puteți lua în considerare și pot fi alternative la acest model sau la altul.

Te-ar mai putea interesa