Hansa FCMX69205, aragaz mixt elegant

Aragazul Hansa FCMX69205 e unul mixt deoarece are plită alimentată pe gaz și cuptor electric. Se poate observa că e ceva mai mare decât unul obișnuit (lățimea e ceva mai mare). Plita e una destul de reușită și pentru cei care vor randament ridicat, cele pe gaz sunt ideale. Nu sunt multe aragazuri care să aibă plite electrice cu inducție. Pe partea de panou, observăm un control digital decent (ecran LED generos) dar și așa tot nu oferă multe funcții precum cele incorporabile. Un aragaz e mai ieftin decât un pachet cu incorporabile (cuptor + plită). Nu e dotat cu capac dar am observat că se cam renunță la unele dotări care par inutile.

Pe partea de funcționalitate pot spune că e un aparat care poate fi folosit cu ușurință. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragazul
Aragazul

Alimentarea sa e una electrică dar și pe gaz când vine vorba de plită. Oricum, unele aragazuri pe gaz au și aprindere electrică, deci are și alimentare electrică. Arzătoarele sunt destul de puternice și în funcție de mărime și puterea lor. Are un cablu destul de scurt și e bine să aveți o priză în apropiere ori alegeți prelungitor.

E dotat cu siguranță, grătar din fontă, grill la cuptor, rotisor etc. Capacitatea cuptorului e de 65 litri, deci e puțin peste medie. E oarecum normal să fie mai mare deoarece lățimea aragazului e de 60 cm și nu de 50 cm. Cuptorul are funcții de încălzire superioară și inferioară. Nu vine cu multe accesorii, ci doar cu o tavă pentru cuptor. Caracteristicile speciale sunt cele 10 moduri de gătire, email ușor de curățat, sistem OptiGas.

Plusuri: .arată foarte bine, cuptor mare, multe moduri de gătit, plită performantă, rotisor etc.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Hansa FCMX69205 e un aragaz care poate părea cam scump, de aceea există și aragazuri ceva mai mici – cu lățime de 50 cm. Puteți lua în considerare și un cuptor cu o plită incorporabilă dacă nu aveți spațiu pentru un aragaz. Incorporabilele pot da un plus de eleganță bucătăriei voastre și ar fi bine să optați pentru aceeași culoare ori combinație de culori.

Te-ar mai putea interesa