Hansa FCMX681009, aragaz culoare inox cu aprindere electrică

Dacă vrei un aragaz care să arate bine și să poată fi utilizat ușor atunci îți recomand modelul Hansa FCMX681009. Acesta vine de la un brand nemțesc și e realizat din materiale de calitate. Produsele Hansa sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, iar acest model nu e diferit. La rezistența aparatului contribuie materiale precum inox și sticlă (capacul e din sticlă).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e peste alte modele mulțumită aspectului și funcționalității sale. Trebuie să precizăm că un model argintiu e mai dorit decât unul pe alb deoarece murdăria nu se va vedea prea tare, iar în timp nu se îngălbenește precum o face albul.


Caracteristici

Modelul FCMX681009 e unul cu patru arzătoare alimentate pe gaz, iar cuptorul e unul alimentat electric.
Ușa cuptorului e una cu 3 straturi de sticlă, iar principalul avantaj în acest lucru ar fi că asigură o încălzire mai rapidă fără ca mediul exterior să influențeze negativ. Un alt avantaj ar fi că e mai rezistentă.
Una dintre funcțiile pe care mulți o vor aprecia e cea de grill. În acest fel se pot face vinete sau alte mâncăruri care se fac pe grătar.
Precum alte cuptoare și acesta are mai multe funcții de gătire, mai exact 8 … așa încât orice mâncare să iasă corespunzător.
Aparatul poate fi pus la rețea sau la butelie, iar în acest fel are duze GPL. Dacă flacăra e prea mică sau prea mare atunci trebuie înlocuite duzele cu cele din pachet.

Păreri pro și contra

Lucrurile pozitive ar fi plita pe gaz (asigură o încălzire rapidă), cuptorul pe curent electric (coacere fără gust sau miros de gaz), disponibilitatea ventilatorului (ajută la o coacere uniformă) și eficiența energetică clasa A.
Contra ar fi lipsa rotisorului … asta dacă acest lucru v-ar fi interesat.

Concluzie

Per ansamblu acesta e un aparat foarte bun pentru cei interesați să-și schimbe vechiul aragaz cu unul nou și eficient. Trebuie avută grijă la amplasarea sa deoarece precum orice aragaz nou și acesta are nevoie de o priză prin preajmă (1-2 metri) sau poate fi folosit un prelungitor.

Te-ar mai putea interesa