Hansa FCMX68021, aragaz mixt ieftin argintiu

O alternativă bună la un aragaz electric ieftin e unul mixt pentru că plita pe gaz oferă o mâncare mai gustoasă (randament mai bun). Hansa FCMX68021 nu costă foarte mult motiv pentru care merită încercat, iar cuptorul oferă mai multe funcții de încălzire decât cel pe gaz. Aparatele acestui brand arată ceva mai bine decât restul, în special dacă e vorba de noua generație și nu sunteți nevoiți să alegeți neapărat pe acesta, mai sunt și altele dacă nu sunteți 100% siguri.

Acesta arată foarte bine cu o lățime de 60 cm, pentru că hotele au și ele aceeași lățime, iar spațiul de pe plită va fi apreciat atunci când folosiți vase mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt utilizatori care preferă orice plită electrică în locul celei electrice deoarece mâncarea are un gust diferit dacă e gătită rapid. Aici mă refer la randament dar mai sunt și cele cu inducție care chiar nu dezamăgesc, doar că nu sunt pentru oricine pentru că au un preț mai mare. Trebuie să recunosc că prețurile sunt justificate pentru mai toate modelele acestui brand.

Nu cred că ar trebui să mai așteptați pentru o promoție pentru că prețul e bun și nu sunt alte branduri care oferă așa ceva. Cuptorul oferă funcții de încălzire standard și iluminare interioară.

Păreri pro și contra

Designul argintiu e plăcut deoarece se potrivește perfect cu capacul de culoarea neagră și ușa fumurie. Capacul poate fi demontat dacă nu vă place și aveți faianță sau gresie pe perete. Spre deosebire de altele, acesta e mai lat și chiar dacă ar ocupa mai mult spațiu, el va oferi o plită generoasă pentru vase mari și un cuptor mai încăpător (veți folosi tăvi mai mari). E important acest aspect dacă vreți să gătiți mult sau poate că v-ar atrage mai mulul cu mai mult funcții la cuptor.

Hansa FCMX68021 e un aparat modern cu un cuptor electric eficient – Clasa A, că doar discutăm de segmentul mijlociu. În segmentul superior veți găsi aragazuri cu mai multe dotări și care arată puțin mai diferit, iar cele electrice sunt în top.

Te-ar mai putea interesa