Hansa FCMX59221, aragaz mixt cu clasă de energie A

Aragazul Hansa FCMX59221 e un model mixt adică are alimentare pe gaz pentru plită și cuptor electric. Bineînțeles, plita beneficiază de aprindere electrică pentru a vă ușura viața de zi cu zi, e vorba de un sistem de aprindere destul de interesant care nu e prezent la orice aragaz. E vorba de un sistem integrat în buton, adică trebuie să apăsați și să rotiți (ca și la plitele incorporabile). Din păcate nu orice aragaz vine cu astfel de dotări sau tehnologii. Designul e unul pe măsură și nu sunt multe modele în acest buget care arată atât de bine.

Nu poate fi un aragaz prea îngust deoarece are multe dotări și nici nu putea fi altfel în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Cu un așa model chiar veți economisi niște bani pentru că un pachet de incorporabile echivalente ca și dotări și funcții pot costa mult mai mult.

Din punct de vedere al dimensiunilor, nu diferă cu mult de late modele, de aceea cuptorul poate fi destul de încăpător – 65 litri. În partea inferioară a aparatului pot fi depozitate diverse vase sau ustensile că doar e un fel de sertar. Sunt incluse numeroase accesorii: capacul din sticlă pentru plită, tavă adâncă, tavă plată, tavă antiaderentă și grătarul pentru cuptor. Un minus ar fi lipsa ghidajelor telescopice care pot fi achiziționate și ulterior, dar nu cred că putem avea pretenții prea mari în acest buget.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe motive pentru a alege acest aragaz: aprindere electrică integrată, timer digital, cuptor cu ventilator, grătarul plitei e din fontă, capacul plitei e elegant, rotisor, curățare catalitică și cele 8 funcții ale cuptorului. Cuptorul are o putere totală de 2.9 kW, dar e puternic și datorită următoarelor: rezistență superioară de 900W, rezistență inferioară de 1100W și supergrill de 2000W.

Aș putea spune că modelul Hansa FCMX59221 e unul de tip premium și lățimea sa e de 50 cm, astfel că poate fi pus în locul vechiului model, chiar și dacă a fost de 60 cm. Dacă nu aveți încă o hotă incorporabilă, puteți alege una telescopică de la același brand și e foarte important ca ea să fie tot pe inox.

Lasă un comentariu