Hansa FCMW68299, aragaz mixt cu grill

Hansa FCMW68299 e un aragaz cu patru arzătoare şi cu cuptor electric. Aprinderea arzătoare este electrică, iar consumul cuptorului nu e prea mare deoarece are clasa A de eficienţă energetică.

Aparatul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar noi beneficiem de un aparat deloc mare întrucât dimensiunile sale sunt de 60x60x60 lxaxî cm.


Păreri pro şi contra

Aragazul Hansa FCMW68299 e unul cu patru arzătoare pe gaz din care cel mai puternic are 3kW, iar cel normal 1,75 kW. După cum am menţionat mai sus acestea au aprindere electrică, fiind vorba despre una integrată în fiecare buton. Aparatul vine cu duze GPL în cazul în care vreţi să puneţi o butelie.
Dacă vreţi să faceţi grătare sau ceva similar de 1 mai atunci acest aparat vine cu funcţie grill. Producătorul menţionează că e vorba despre supergrill care ajută la prepararea grătarelor în orice perioadă a anului.
Pe lângă grill mai are şi alte funcţii (în total 8) printre aceea fiind decongelare şi preîncălzire.
Ceva interesant e că dacă vreun arzător se stinge, plita îl reaprinde automat. Nu am auzit de vreun aparat care să facă aşa ceva până acum. Evident că pentru ca această funcţie să funcţioneze e nevoie de curent.
Un alt lucru important pe partea de siguranţă e supapa de siguranţă care opreşte alimentarea cu gaz în cazul stingerii flăcării.
Pentru o curăţare uşoară acest aparat e prevăzut cu email la interior. În felul acesta nu o să pierdeţi timpul frecând cuptorul.
Pentru a nu pierde timp cu supravegherea aparatul acesta are programatoare pentru intervalul de timp după care cuptorul se va opri.
În cuptor totul va fi gătit uniform deoarece acesta e prevăzut cu ventilator. Acesta e unul dintre avantajele cuptoarelor electrice – faptul că totul e gătit uniform. Un alt lucru avantajos e că neavând loc arderi de gaze o să avem o mâncare mai sănătoasă.

Acest parat e unul perfect pentru cineva interesat de ceva simplu, iar dacă vreţi ceva complet electric atunci vă recomand acest model.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Hansa FCMW68299, aragaz mixt cu grill”

  1. Buna ziua,as dori sa cumpar acest tip de aragaz,dar am o nelamurire cu privire la inaltime deoarece pe multe site-uri apare h=80 cm ,desi standardul este 85 cm.
    Multumesc!

  2. Pe site-ul producătorului e scris înălțime 85 centimetri. E posibil să fie 80 centimetri cu capacul deschis și 85 cu capacul închis.

Comentariile sunt închise.