Hansa FCMW68209, aragaz mixt cu rotisor și grill

Un aragaz mixt destul de interesant e acest Hansa FCMW68209. Vine cu plită care are 3 arzătoare și o zonă de gătit electrică. Iar, cuptorul e unul electric cu ventilator, lucru care garantează că mâncarea se coace uniform.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are lucruri utile în cuptor, cum ar fi grill și rotisor. Din imaginea de alături puteți vedea cum se prezintă aparatul.

Nu trebuie să ne facem griji legat de consumul de curent deoarece aparatul e unul clasa A, lucru care înseamnă un consum redus de curent.
Se va integra perfect acolo unde doriți întrucât dimensiunile sunt unele reduse, mai exact lățimea e de 60 centimetri.
Aparatul are și multiple funcții printre care trebuie amintite cele de decongelare și încălzirea rapidă.
Plita e una formată din 4 ochiuri, din care 3 sunt pe gaz, iar unul pe curent. Astfel, e combinată utilitatea flăcării cu cea a plitei electrice.
Ca accesorii nu se poate spune că are ceva deosebit, dar două tăvi care te vor ajuta la gătirea diferitelor feluri de mâncare.
În interiorul cuptorului e prezent ventilatorul care va ajuta la o coacere uniformă.
Poate că vei dori să întrebi de ce ai alege un cuptor electric și nu unul pe gaz, iar răspunsul ar fi că deoarece mâncarea se face fără ardere de gaze și într-un mod sănătos. Plus că putem spune despre coacere că se realizează uniform prin procesul de convecție.
Aprinderea e una simplă de la butoane, fiind vorba despre aprindere electrică cu buton rotativ. Astfel, arzătorul se va aprinde automat.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi costul mic, că vine de la un brand de top, dotările premium, ușurința în utilizare și clasa de eficiență energetică ridicată.

Deci, dacă ești interesat de un aparat nu prea scump, dar care să te ajute să gătești rapid ceea ce îți place atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Dacă nu știți prea multe despre brandul Hansa atunci trebuie să vă spun că e unul nemțesc cunoscut pentru electrocasnicele de calitate.

Te-ar mai putea interesa