Hansa FCMW681009, aragaz mixt cu grill

Aragazul Hansa FCMW681009 e unul dintre cele mai bine dotate modele de pe piață și e oferit de un brand popular. Nu l-aș putea include în segmentul premium deoarece nu are anumite caracteristici speciale: capac sticlă, finisaj inox, sertar inferior, timer digital etc. Pe lângă acest aragaz aș alege și o hotă modernă și performantă și nu merită să zgârciți (cu cât e mai puternică cu atât e mai silențioasă în treptele inferioare).

Alternative sunt puține deoarece sunt disponibile pe piață multe tipuri de aragazuri (gaz, mixte și electrice) și nu toate sunt accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita acestui aragaz e destul de spațioasă pentru a putea pune orice vas pe ea și arzătorul mare e pozițional în față lângă cel mic. Puterea arzătoarelor depinde de mărimea lor, dar și de tipul alimentării. Randamentul e foarte important atunci când vreți să frigeți sau să gătiți rapid mâncare pentru cei dragi. Nu sunt aragazuri ieftine cu arzător Wok, ci doar cele profesionale au acel tip de arzător.

Cuptorul său e multifuncțional, deci e destul de dotat: grill, timer, iluminare, ventilator, ușă rece, încălzire superioară și încălzire inferioară. Acesta vine și cu accesorii interesante dar care sunt standard, adică sunt prezente și la alte aragazuri. Poate ocupa mai mult spațiu decât modelul anterior, dacă acela avea o lățime de 50 cm.

Păreri pro și contra

Chiar nu sunt motive pentru a nu-l alege, chiar dacă nu are un timer digital, cel mecanic e la fel de util. Se vede din poză e mai lat decât multe alte modele și trebui să fie pentru că are multe butoane și dotări numeroase la interior. Aragazurile pe inox sunt ceva mai scumpe, iar unii producători oferă modele chiar și pe alte culori dacă doriți să se asorteze cu mobilierul ori culoarea pereților.

Hansa FCMW681009 merită ales pentru că nu costă mult, ținând cont de ce oferă. Cuptoarele electrice sunt mai apreciate pentru că au dotări mai bune. Plita pe gaz oferă o putere mai mare decât cea electrică clasică, iar ceva mai bine stau cele vitroceramică sau cu inducție.

Te-ar mai putea interesa