Hansa FCMW63000, model mixt clasa A

Hansa FCMW63000 e un aragaz mixt (plită pe gaz și cuptor electric) cu 4 arzătoare și un cuptor care are 67 litri. Plita e una cu aprindere integrată așa încât doar rotiți butonul și aveți flacără.

Modelul acesta de la Hansa are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat economic din punct de vedere energetic deoarece are clasa A de eficiență energetică. Din imaginea de alături se poate vedea că e aparat de culoare albă care se integrează perfect în orice bucătărie, indiferent de culoarea mobilierului ori a pereților.


Avantaje

Aragazul Hansa FCMW63000 e unul cu o capacitate mare de 67 litri așa încât să puteți găti și alimente mai mari. Din această cauză are niște dimensiuni de 85x60x60 (ÎxLxA cm).
O să vă recuperați banii dați pe aparat rapid datorită clasei A de eficiență energetică. Pe curent funcționează cuptorul precum și aprinderea electrică a plitei.
Aparatul e unul dotat cu o funcție premium – grillul de tip supergrill cu o putere de 2000W.
E dotat cu o lampă așa încât să vizualizați clar starea de preparare a alimentelor.
Mâncarea e mai sănătoasă deoarece în cuptor nu au arderi de gaze, iar coacerea e una uniformă.
Aprinderea electrică e integrată în fiecare buton așa încât să nu trebuiască să apăsați un buton suplimentar. Acest lucru e preluat de la plitele incorporabile.

Dezavantaje

Nu e dotat cu rotisor, iar din această cauză nu se poate face pui la rotisor… pentru cei care adoră acest fel de mâncare.

Concluzii

Brandul Hansa e unul polonez la fel de calitativ precum Bosch. Aparatele făcute de aceștia sunt unele foarte bune, iar modelul de față e unul care e și ușor de întreținut întrucât interiorul e cu email. În acest fel nu se formează depozite de grăsime pe pereții cuptorului.
În general modele precum acesta sunt făcute pentru rețeaua de gaz, dar pot fi puse și la butelie. Dacă flacăra e prea mare atunci trebuie schimbate duzele și de obicei în pachet sunt și duze pentru a face flacăra mai mică.

Te-ar mai putea interesa