Hansa FCMW59209, aragaz mixt

Aragazul Hansa FCMW59209 e unul deosebit și se poate observa doar după design iar volumul cuptorului e mare deoarece aragazul e mai mare decât altele. Mai precis are o adâncime și o lățime de 60 cm, respectiv 50 cm. Sunt multe modele care au o lățime de 60 cm, dar volumul e cam la fel. E una din recomandările mele deoarece are un cuptor electric, iar plita e pe gaz. Prefer această combinație deoarece plitele oferă un randament bun iar cuptorul gătește uniform. Mai sunt aragazurile clasice cu alimentare pe gaz la cuptor și plită care sunt mai ieftine și reprezintă următoarea voastră alegere.

Pentru cei care vor o alimentare electrică și la plită, trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar deoarece plita e vitroceramică (deci oferă o tehnologie superioară). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragaz alb
Aragaz alb

Plita sa e alimentată cu gaz deci mâncare va fi destul de bine gătită (are un un gust mai bun dacă se face repede, deci e nevoie de randament). Sunt plite cu inducție care oferă un randament bun dar sunt ceva mai scumpe și nu sunt prezente pe orice aparat. Are 4 arzătoare de dimensiuni diferite și putere variabilă. Oricum cel mai mare arzător e și cel mai puternic.

Cuptorul e alimentat electric și are un volum mare – 65 litri. Majoritatea aragazurilor au un volum mult inferior dar și dimensiunile sunt ceva mai mici. Ca și dotări are grill, timer, iluminare, încălzire superioară/inferioară etc. Vine cu accesorii ca tava adâncă și tavă plată, unele aragazuri oferă ceva diferit sau în plus. Culoarea e una pe albși e destul de plăcută. Combinația de alb cu negru e destul de plăcută, dar și inox cu negru e o alegere bună.

Plusuri: cuptor voluminos, multe funcții, gătire uniformă, arată bine, e performant, arzătoare destul de puternice etc.
Minusuri: nu are.

Hansa FCMW59209 poate fi destul de scump pentru mulți dintre voi însă e mult mai ieftin decât un cuptor deoarece trebuie să luați și o plită. Aragazurile se adresează celor care au o bucătărie mai spațioasă și vor să economisească bani. Nu toate sunt pe inox, sunt modele și pe alb care pot fi excelente.

Te-ar mai putea interesa