Hansa FCMW59099, aragaz cu plită pe gaz și cuptor electric

Aragazul Hansa FCMW59099 e destul de ieftin pentru ce oferă și nu are concurență în acest preț. Nu mai merită un cuptor pe gaz dar poate că nu toți aveți tensiune constantă la curent. Cuptoarele electrice au cost de funcționare ceva mai mare dar încălzirea e uniformă. Chiar dacă e vorba de un aparat cu alimentare mixtă, clasa de eficiență e una foarte bună – A. Tot mai mulți utilizatori renunță la vechiul model pe gaz pentru unul electric sau mixt deoarece e mult mai confortabil.

Din poze nu vă puteți da seama ce fel de aragaz este, dar trebuie să știți că e unul mixt. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hansa FCMW59099

Se vede din poză că are plită pe gaz deoarece are grilaje din fontă care se iau cu ușurință jos. Vechile modele au un singur grilaj care e destul de mare și greu. Cele 4 arzătoare sunt de dimensiuni diferite, astfel că puterea maximă diferă și ea. Puterea maximă aparțină arzătorul mare, evident, dar randamentul e și mai important când frigeți ceva. O plită electrică vitroceramică nu oferă performanțe la fel de mari, motiv pentru care mâncare nu poate fi la fel de gustoasă.

Un cuptor electric oferă mai multe funcții decât unul pe gaz clasic: dezghețare, preîncălzire rapidă, grill, ventilator, iluminare, încălzire inferioară, încălzire superioară. Accesoriile incluse sunt următoarele: capac metalic, tavă Procook și grătarul cuptorului. Alte tăvi pot fi achiziționate în funcție de ce veți coace sau găti.

Păreri pro și contra

Ocupă destul de puțin spațiu fiind un model cu lățime de 50 cm, arzătoarele se aprind ușor cu sistemul integrat, aveți un sertar special pentru vase, ușa cuptorului se curăță ușor, ventilatorul ajută la o distribuire mai uniformă a aerului cald. Prețul e foarte bun la acesta, de aceea merită să alegeți acest brand și poate veți lua în calcul chiar unul mai mare pentru a avea o plită mai generoasă.

Hansa FCMW59099 e un aparat destul de reușit și care e destul de competitiv pentru piața actuală. Pentru acesta puteți alege o hotă incorporabilă albă care poate fi de la același brand.

Te-ar mai putea interesa