Hansa FCMW59009, aragaz mixt cu grill

Hansa FCMW59009 e un aragaz modern pe culoarea albă și spun „modern” pentru că e de tip mixt. Nu nici un model oarecare dacă ne uităm bine la specificații. Am observat un volum destul de mare cuptorul și că e alimentat electric. Acesta nu afectează prea mult dimensiunile aparatului dar dimensiunile aparatului nu sunt chiar foarte compacte. Există modele mult mai mici dar acelea nu sunt precum acesta (cu siguranță au alimentare doar pe gaz). Finisajul său e destul de interesant, iar din poza de jos se poate observa cum arată. Pe lângă că distribuirea căldurii e mai uniformă, aveți la dispoziție și funcții interesante.

Prețul său nu este unul foarte atractiv dar cu siguranță e foarte bun având în vedere tipul de alimentare pentru cuptor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragazul
Aragazul

Alimentare plitei e pe gaz și iar cea a cuptorului e electrică. Plita are siguranță, patru arzătoare, aprindere electrică și capac. Aprinderea electrică e clasică și nu integrată ca la plitele incorporabile. Un cuptor electrice mi se pare mult mai eficient de aceea și majoritatea incorporabilelor sunt electrice. E nevoie de o priză în apropiere deoarece cablul de alimentare e destul de scurt.

Cuptorul său e dotat cu grill, iluminare interioară și câteva programe (convecție aer fierbinte, încălzire inferioară, încălzire superioară). Capacitatea sa e de 65 litri, cam cea mai mare de pe piață pentru astfel de dimensiuni. Ca și accesorii are: capacul pentru plită, tava plată și tava adâncă.

Alte caracteristici ale sale sunt: ușă cu 2 straturi de geam, cele 10 moduri de gătit, instrucțiunile pentru gătit, cuptor emailat (se curăță ușor), plita emailată și sistemul OptiGas.

Plusuri: acele moduri de gătit, capacitate generoasă pentru cuptor, are un sistem de reglare a flăcării – OptiGas, fiabil, arată bine și e eficient.
Minusuri: nu are multe.

Hansa FCMW59009 e un aparat care poate fi o alegere bună pentru cei care care vor rezultate bune deoarece plitele pe gaz și cuptoarele electrice sunt foarte bune. Nu recomand plite electrice datorită randamentului mai mic, însă dacă nu aveți loc pentru o butelie ori vreți o alimentare mai comodă, pot fi o soluție. Alternative la acesta pot fi aragazuri pe gaz ori aparatele incorporabile (cuptor și plită).

Te-ar mai putea interesa