Hansa FCMW582109, aragaz mixt cu aprindere electrică din buton

Un aragaz mixt destul de bun e acest Hansa FCMW582109 întrucât vine cu plită pe gaz și cuptor electric. Capacitatea cuptorului e una normală de 65 litri, iar în el întâlnim dotări cum ar fi grill.
Se adresează celora care vor s gătească modern, dar nu vor să renunțe la beneficiile plitei cu flacără.

Modelul FCMW582109 e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul de la un brand de top. Hansa e un brand nemțesc localizat în Polonia care face aparatură fiabilă.

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se laudă cu patru arzătoare pe gaz care sunt aprinse electric și cuptor de tip electric.
Lungimea modelului de față e de 50 centimetri, iar asta va facilita montarea lui unde doriți.
Ușa cuptorului e una solidă dotată cu sticlă, mai exact sunt 3 straturi de sticlă pentru a menține căldura din interiorul său. Mai mult de atât, sticla din interiorul cuptorului e una reflexivă pentru a reduce temperatura exteriorului acesteia. E ceva de genul sticlei patru anotimpuri de pe termopane.
Aprinderea ochiurilor plitei e una integrată și ca la oricare altă plită pe gaz acestea se aprind din prima sau din mai multe încercări succesive.
Capacitatea aparatului e una mare, mai exact XXL, iar în acest fel o să poți găti ceea ce dorești fără a renunța la un fel de mâncare.
Partea de cuptor e ușor de curățat deoarece e emailată, iar în acest fel alimentele scurse se șterg într-o clipă.

Pentru achiziția acestui model ar fi că incorporează tehnologii moderne și în același timp e ușor de folosit chiar și de bătrâni.

Deci, dacă vreți un aragaz care să vă ajute la gătirea mâncărurilor preferate atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Probabil că din poză se vede că în partea inferioară are și un sertar pentru depozitarea vaselor, lucru util pentru cei care nu au prea multe dulapuri.
În cazul în care doriți alternative la acest model atunci aici se poate vedea că modelul de față e unul destul de ieftin și fără competiție.