Hansa FCMW58151, aragaz mixt pe alb

Aragazul Hansa FCMW58151 e o alegere bună pentru cei care nu vor neapărat o plită pe gaz sau electrică, ci vor pe amândouă. Jos am pus o poză cu acesta pentru a vedea cum arată și cam cum e panoul său de control. Are mai multe butoane decât un aragaz obișnuit și se datorează faptului că nu e un aragaz simplu. Nu cred că un aragaz pe gaz ar fi mai bun iar incorporabilele sunt mai scumpe dar vă ajută să câștigați spațiu.

Alternative sunt destule dar nu sunt multe aragazuri care să aibă plită pe jumătate electrică și jumătate pe gaz. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragazul
Aragazul

Are două tipuri de alimentări – electric și gaz. Apreciez cuptoarele electrice datorită faptului că încălzesc uniform și astfel nu se mai arde prăjitura sau friptura. Rezultatele sunt pe măsură iar dacă nu vreți să frigeți ceva pe plită, vă recomand arzătoarele electrice. În general, arzătoarele electrice au un randament scăzut pe când cele pe gaz sunt mai puternice. Există arzătoarele electrice puternice datorită tehnologiei de încălzire avansată (arzătoarele cu inducție sunt cele mai performante).

Plita are 4 arzătoare din care cel mic și unul normal sunt pe gaz, iar cele mari sunt electrice. Eu consider că sunt foarte bune în special dacă aveți de gătit o supă sau dacă vreți să frigeți rapid puțină carne. Bineînțeles, arzătoarele au siguranță pentru întreruperea alimentării în cazul în care se stinge flacăra ori nu mai folosiți arzătorul respectiv.

Cuptorul e suficient de mare și are: grill, rotisor, un volum de 66 litri și convecție aer fierbinte. Sunt dotări destul de bune și rotisorul nu e prezent la orice aragaz dar poate afecta prețul. Deci un aragaz fără rotisor poate fi ceva mai ieftin. Sunt incluse: capacul metalic, o tavă adâncă și o tavă plată. Le puteați achiziționa și ulterior dacă nu erau incluse. Alte caracteristici ale sale sunt plita emailată, ușă aragaz cu 2 geamuri și putere maximă de 6.1 kW.

Plusuri: destul de puternic, ușă rece, destul de multe accesorii, plită interesantă, design plăcut etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Hansa FCMW58151 e o alegere bună pentru cei care vor un aragaz ceva mai diferit.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Hansa FCMW58151, aragaz mixt pe alb”

  1. doresc sa stiu exact cate functii de gatire are si care sunt acestea ,enumerate va rog frumos

Comentariile sunt închise.