Hansa FCMW57003030, aragaz mixt la promoție

Căutați un aragaz mixt adică să aibă două tipuri de alimentări? E recomandare poate să fie Hansa FCMW57003030 deoarece e la promoție și e oferit de un producător cu experiență în domeniu. Bineînțeles cuptorul e electric iar plita pe gaz, dar și așa randamentul mai mare era necesar doar când frigeți ceva pe plită. Cred că viitoarele modele vor fi ca și acesta deoarece alimentare electrică e tot mai la modă, iar funcțiile sunt ceva mai multe la cuptoarele electrice. O altă caracteristică a acestui model e sertarul din partea de jos care poate fi folosit pentru depozitarea ustensilelor. Alternative sunt puține dacă e să luăm în considerare alimentarea mixtă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că designul e același ca și la restul modelelor acestui producător. Nu cred că trebuia să schimbe ceva, poate ar fi fost interesant și un model pe inox.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o plită obișnuită adică cu 4 arzătoare în 3 dimensiuni diferite (de 1 kW, 1.65 kW și 2.6 kW). Cu oferă arzătoare speciale ci doar cele clasice care pot fi aprinse electric. Cuptorul e complet electric, astfel că nu mai e nevoie așa de des să achiziționați o butelie cu gaz. Oricum, e  nevoie de un randament mai mare doar la plită că la cuptor e bun și un randament mai scăzut. În general, cuptoarele electrice aduc după sine și funcții în plus. În acest caz, oferă 8 moduri de gătit, deci e unul multifuncțional.

Cuptorul e dotat cu grill, iluminare și termostat. E destul de spațios având în vedere că e de 58 litri (cât restul modelelor obișnuite). Sertarul inferior pentru vase e tot mai des întâlnit pe aragazurile acestui an și în care puteți pune vase sau tacâmuri care le folosiți des la cuptor. Chiar dacă e pe alb și nu pe inox, e elegant și designul e ergonomic.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: apreciez că oferă o capacitatea generoasă pentru cei care gătesc mai mult în cuptor, cele 8 moduri de gătit, aprindere electrică la arzătoare, sertarul acela, fiabilitate și aspectul plăcut.

Minusuri: nu prea am.

Concluzie

Acest Hansa FCMW57003030 e un electrocasnic destul de mare dar care poate înlocui vechiul aragaz deoarece e la fel de mare (lățime de 50 cm și adâncime de 60 cm). Alături de un așa model vă recomand o hotă performantă cu filtru din aluminiu, dacă se poate să fie una telescopică.

Te-ar mai putea interesa