Hansa FCMW530009, aragaz cu cuptor electric

Aragazul Hansa FCMW530009 e genul de aparat care nu trebuie să lipsească din bucătăria voastră și prețul e destul de mic ținând cont că are cuptor electric. Chiar și cele pe gaz sunt ceva mai scumpe, dar depinde și de dotările suplimentare. Prefer cuptorul electric deoarece încălzește mai uniform și rezultatele nu sunt arse. Probabil că vi s-a întâmplat de multe ori ca prăjitura să fie puțin arsă, ei bine, la cuptoarele electrice nu se întâmplă. Rezultatele bune depind și de temperatură și durată, deci trebuie să respectați instrucțiunile oferite.

Alternativele pot fi și de la alte branduri dacă acesta nu e preferatul vostru, dar nu cred că veți găsi o variantă mai accesibilă care să fie mixtă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar plita e pe gaz și cred că vă doriți un plus de randament dacă vreți să frigeți ceva. Mâncarea are un gust foarte bun dacă e gătită pe gaz sau inducție, doar că plitele cu inducție costă mai mult datorită tehnologiei.

Arzătoarele acestei plite mi se par suficient de puternice și sunt aceleași la mai toate aragazurile. În funcție de spațiu și posibilități, puteți lua acesta aragaz sau unul complet electric. Nu are multe funcții, dar are cele standard: încălzire superioară, încălzire inferioară și iluminare cuptor. Acestea sunt cele clasice pentru că le găsim la modelele din segmentul mijlociu, dar nu și la cele ieftine.

Păreri pro și contra

Toate acele accesorii sunt standard, însă e inclusă și o tavă ceva mai specială care poate o veți folosi – Procook. Tăvile și alte ustensile pot fi achiziționate ulterior în funcție de necesități. Nu aș avea ce să-i reproșez în special că are cuptor electric și nu costă foarte mult. Îmi place cum arată și se potrivește în orice bucătărie dacă restul aparatelor sunt pe aceeași culoare.

Hansa FCMW530009 e un aparat electrocasnic de dimensiuni medii care poate fi folosit cu ușurință de oricine pentru că nu are multe butoane. Aceasta presupune că nu are funcții speciale de gătit și poate că nici nu ați avut nevoie de ele.

Te-ar mai putea interesa