Hansa FCIW53000, aragaz cu control touch pe plită

Acest model Hansa FCIW53000 mi se pare cea mai bună alternativă la incorporabile deoarece raportul dotări/performanțe e foarte bun. Mai precis, discutăm despre un cuptor multifuncțional și o plită cu inducție care are control touch direct pe suprafața ei. Majoritatea aragazurilor au un singur panou de control cu butoane mecanice, ei bine la aceasta e ceva mult mai diferit și mi-aș dori ca tot mai multe aragazuri să fie ca acesta. Din față, voi veți vedea doar butoanele cuptorului, adică cel pentru selectarea temperaturii și cel cu modurile de încălzire.

Din poza de jos e vizibil faptul că nu e un aragaz de 60 cm și că panoul de control e chiar simplu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita e netedă ca la restul doar că în partea frontală aveți panoul de control cu butoane touch. Aprinderea arzătoarelor se face ușor cu o singură mână și nu mai aveți acele butoane mecanice, însă nu veți scăpa în totalitate de ele. Cuptorul are un control mecanic, însă va excela la partea de funcționalitate pentru că are ca dotări: iluminare, ventilator, convecție aer fierbinte, încălzire inferioară și încălzire superioară. Funcțiile de gătit sunt numeroase și le veți găsi în manualul inclus sau pe marginea butonului din dreapta (pictograme).

Cele două tăvi care sunt incluse le puteți pune în sertarul de jos în caz că nu le folosiți pentru cuptor.

Păreri pro și contra

Plita aceasta e una puternică deoarece oferă un randament ceva mai bun decât o plită electrică clasică și se datorează tehnologiei de încălzire – inducție. Cuptorul dispune de o mulțime de funcții de încălzire și câteva dintre ele se folosesc de ventilator pentru a distribui uniform căldura. Incorporabilele nu oferă acel sertar inferior pentru depozitarea tăvilor ori a ustensilelor. Merită să luați o hotă de la același brand alături de acesta și să fie una decorativă sau chiar incorporabilă dacă aveți ieșirea burlanului prin lateral.

Hansa FCIW53000 e mai eficient decât restul, de aceea a primit clasa de energie A+. Nu cred că mai sunt multe aragazuri disponibile care să fie superioare acestui model.

Te-ar mai putea interesa