Hansa FCGX62290, aragaz cu aprindere electrică

Pentru cei interesați de un aragaz cu un excelent raport calitate preț recomand modelul Hansa FCGX62290. E un electrocasnic care vine de la un brand nemțesc alternativă la Bosch. Fiabilitatea e una caracteristică brandurilor nemțești fiind susținută de garanția de 2 ani extensibilă la mai mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». În partea inferioară se poate vedea și faptul că are un sertar unde se pot pune diverse lucruri.
Cât despre panoul de comandă trebuie să vă spun că e vorba despre unul modern cu un ecran mare și cu puține butoane.


Caracteristici

Modelul FCGX62290 de la Hansa vine cu 4 arzătoare, iar cel mare are o putere de 2,8 kW. Sunt aprinse în mod electric, iar acest lucru e foarte util întrucât scăpăm de de chibrituri și brichetă.
Funcțiile de grill și rotisor nu sunt nici ele de neglijat deoarece multă lume regretă că nu a luat de la început aragaz cu rotisor.
Culoarea sa e argintiu cu negru, adică o combinație care se va potrivi in orice gospodărie. Iar, capacul său e unul din sticlă oferind un suflu suplimentar de premium.
Ca accesorii nu are nimic deosebit, doar pe cele standard cum ar fi o tavă adâncă și un plată.

Păreri pro și contra

Avantaje la acest model ar fi culoarea plăcută, că nu costă mult, dotările premium (grill și rotisor), existența ventilatorului (la cuptor), întreținerea ușoară. Mie cel mai mult îmi place faptul că vine cu aprindere integrată, adică nu trebuie să apeși un buton suplimentar întrucât aprinderea e integrată în fiecare buton.
Dezavantaj ar fi că partea de cuptor nu e electrică.

Concluzie

Dacă ești interesat de un aragaz alimentat cu gaz și care să aibă aprindere electrică atunci acest model ar fi recomandarea mea.
E un aparat sigur întrucât dacă flacăra se stinge atunci alimentarea cu gaz se întrerupe.
Grill-ul nu e de orice fel ci e unul supergrill cu o putere de 2000W. În acest fel o să puteți găti preparatele preferate rapid.

Te-ar mai putea interesa