Hansa FCGX621009, aragaz cu sertar inferior pe ghidaje cu roți

Un aragaz Hansa FCGX621009 arată foarte bine în orice bucătărie și se vede din poza de jos că plita e pe gaz, are capac din sticlă și un finisaj elegant. Totuși, trebuie să recunosc că majoritatea își doresc o plită pe gaz deoarece mâncarea are un gust mai bun și timpul de fierbere e scăzut. Chiar și costul lunar e mai scăzut cu un aragaz pe gaz, dar nu aș putea spune că un cuptor pe gaz e mai bun decât unul electric. Doar plitele cu inducție pot concura cu aceasta, iar cele electrice sau vitroceramice sunt inferioare.

Sunt destul de multe tipuri și modele pe piață, iar acesta e un model din segmentul mijlociu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arzătoarele sunt destul de puternice și așa e în cazul plitelor pe gaz. Nu veți găsi arzătoare Wok a modelele clasice, ci doar la cele profesionale care pot avea chiar și 5 arzătoare. Chiar și cuptorul e pe gaz și are iluminare interioară dacă vreți să vedeți mai bine procesul de gătire fără a mai deschide ușa. Capacitatea sa de 58 litri e cam aceeași ca la multe alte modele, doar că alte aragazuri pot avea rotisor sau chiar ventilator.

Sunt incluse și niște tăvi, dar nu cred că reprezintă un plus sau un motiv în plus pentru a-l alege. Unele tăvi care sunt incluse poate că nici nu le veți folosi, iar voi le puteți lua pe parcurs în funcție de necesități, poate alegeți chiar niște forme pentru prăjituri.

Păreri pro și contra

Arată bine pe inox/argintiu și va da un plus de eleganță bucătăriei, în special dacă restul aparatelor sunt tot pe inox sau negru. Poate că nu oricine și-l permite dar cred că veți aprecia dotările speciale și dimensiunile sale. Un aragaz mic nu va avea o plită spațioasă ori un cuptor voluminos (depinde și de construcție).

Alături de acest Hansa FCGX621009 aș alege o hotă incorporabilă cu design modern deoarece nu costă cât una decorativă și poate fi instalată ușor, iar burlanul pentru evacuarea mirosului poate fi mascat mai ușor. Nu veți găsi multe poze sau prezentări video cu acesta deoarece e un model nou care nu e disponibil în multe țări.

Te-ar mai putea interesa