Hansa FCGX61109, aragaz performant

Aragazul Hansa FCGX61109 e unul destul de interesant deoarece oferă toate acelea la un preț oarecum bun. Chiar dacă e mai scump decât alte aragazuri, acesta are rotisor, un design elegant, sertar cu ghidaje, un capac pentru plită destul de interesant și altele. Un cuptor incorporabil nu pare a fi scump dar trebuie să vă gândiți că trebuie să o plite. Depinde ce vă avantajează, incorporabilele pot fi puse cam oriunde pe când pentru un aragaz e nevoie de spațiu dar și pentru o eventuală butelie. Instalarea incorporabilelor e cam complicată deoarece nu orice mobilier o permite (plia poate fi pusă oriunde dacă adâncimea e corespunzătoare).

Jos am pus o poză cu acesta și se poate observa că plita e mai lată, deci puteți pune vase mai mari și fără să le înghesuiți ca și la aragazurile de 45 cm (lățime). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparat
Aparat

Alimentarea e pe gaz iar la unele modele e mixtă sau electrică. Are patru arzătoare și fiecare arzător are siguranță și aprindere electrică. Deci plita e dotat cu aprindere electrică și se poate observa de pe panoul de control. Siguranța întrerupe alimentarea în caz că se stinge flacăra. Cuptorul e de 58 litri, grill, rotisor, timer, iluminare interioară și mai câteva.

Rotisorul e o dotare specială adică nu poate fi găsită la orice aragaz și cu ea puteți găti altfel de mâncăruri. Pe partea de design se poate observa finisajul pe inox cu negru, iar sticla ușii e fumurie.

Caracteristicile speciale sunt: email ușor de curățat, sertar cu ghidaje, finisaj pe inox la plită, sistem OptiGas, ușă cu trei straturi de geam și altele.  Veți primi o tavă plată, o tavă adâncă și un manual cu instrucțiuni.

Plusuri: sertar pentru vase, ușa bine izolată, accesorii destul de interesante, iluminare cuptor și design elegant.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Hansa FCGX61109 e un aparat electrocasnic de dimensiuni medii și care poate fi pus oricând în locul vechiului aragaz deoarece e de 60 cu 60 cm. Nu e la fel de îngust ca unele (45 cm), dar poate fi pus fără probleme ținând cont că o hotă are aceeași lățime.

Un comentariu la „Hansa FCGX61109, aragaz performant”

  1. sunt foarte bune il am de 4 ani dar mi s-a defectat termocupla (senzorul) din cuptor pentru flacara !!.Cum pot sa intru in posesia acestei piese de schimb fara de care nu pot folosu cuptorul !!!

Lasă un comentariu