Hansa FCGX53091, aragaz cu grill și rotisor

Hansa FCGX5309 e un aragaz alimentat în totalitate pe gaz (cuptor și plită), iar comparativ cu alte modele are grill și rotisor. Pentru a nu vă pierde timpul cu bricheta acest model are aprindere electrică la plită, iar din această cauză trebuie să aveți aragazul conectat și la curent.

Modelul de față vine la un pret bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium. Brandul Hansa e unul nemțesc localizat în Polonia, iar aparatele sale sunt comparative cu cele Bosch… din punct de vedere al calității.
Din imaginea de mai jos puteți vedea că aparatul e unul e unul de culoare argintie/inox.


Facilități

Are aprindere electrică, iar acest lucru facilitează utilizarea rapidă a aparatului. În opinia mea această facilitate nu trebuie să lipsească de la niciun electrocasnic modern de tipul aragaz.
Rotisorul și grill-ul sunt niște facilități foarte importante deoarece cu ajutorul lor poți să prepari grătare sau legume atunci când nu poți face grătar afară.
Dimensiunile sunt unele normale, adică 85x50x60 (ÎxLxA cm). Din această cauză aparatul poate fi amplasat oriunde fără a vă încurca.
Arată bine, mai exact e de culoare inox, și din această cauză se va integra perfect în orice bucătărie.
Are o construcție robustă având multiple dotări utile. Printre aceste dotări se numără capacul din sticlă și sertarul inferior pentru vase.
Rotisorul e o facilitate foarte cerută de clienți, însă abia după ce își cumpără aragazul. Iar, dacă aragazul nu are această facilitate nu o poți monta după aceea.
Probabil că singurul neajuns ar fi faptul că aprinderea nu e integrată în fiecare buton, ci e vorba despre un buton dedicat.

Concluzii

Aragazul Hansa FCGX5309 e unul modern pentru cei interesați să-și facă o bucătărie ca la carte. Datorită aspectului său modern și neutru în același timp recomand acest model pentru orice fel de bucătărie că e modernă, minimalistă sau tradițională.
Fiabilitatea aparatului e una ok întrucât e vorba despre o garanție de 2 ani și posibilitatea extinderii ei la mai mult. În general, brandurile acestea de top oferă produse de calitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa