Hansa FCGX53021, aragaz cu grill electric

Aragazul Hansa FCGX53021 e un model cu alimentare pe gaz și nu unul mixt, dar arată foarte bine. Bineînțeles, are alimentare electrică pentru sistemul de aprindere electrică. Arată mult mai bine decât multe alte aragazuri deoarece are butoane mai interesante, indicatoare LED, capac din sticlă și finisaj inox/argintiu. E vorba de un model mai compact pentru că are o lățime de 50 cm, astfel plita nu e chiar atât de lată pentru a putea pune mai multe vase mari în același timp pe ea. Alături de acesta puteți alege o hotă telescopică cu finisaj similar și design modern.

Nu mi se pare scumpă pentru ce oferă și cum arată, însă dacă trebuie să mai luați și alte aparate pe lângă acesta, puteți opta pentru rate fixe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are o plită destul de performantă, randamentul fiind oferit de tipul de alimentare. Plitele electrice fără inducție sunt mult inferioare dar depinde și ce vreți să gătiți pe ea. Nu se mai fabrică aragazuri cu grătar clasic, ci grătarul e realizat din două bucăți pentru a-l putea îndepărta mai ușor și se poate curăța mai ușor suprafața de lângă arzătoare. E unul durabil deoarece e realizat din fontă și nu din oțel.

Cuptorul dispune de un sistem de aprindere electrică ca și la plită, dar are în plus două funcții. Cuptorul e iluminat în timpul funcționării ca la multe alte aragazuri. Chiar dacă nu sunt incluse cine știe ce tăvi, voi le puteți lua ulterior ce aveți nevoie. Ca și o caracteristică specială, aragazul are termostat reglabil.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine și capacul din sticlă e cea mai bună alegere dacă aveți faianță sau gresie deja pe perete. Un capac metalic nu arată la fel de bine și îl regăsiți doar pe modelele clasice.

Aparatul electrocasnic Hansa FCGX53021 e unul de dimensiuni generoase și care poate fi pus în locul vechiului model. Chiar dacă nu are un cuptor electric, puteți găti decent cu acel grill electric și nu e nevoie de un ventilator sau alte dotări.

Te-ar mai putea interesa