Hansa FCGX51029, aragaz cu aprindere

Hansa FCGX51029 e un aragaz care beneficiază de aprindere electrică și diferite funcții suplimentare… spre deosebire de alte aragazuri. Mă gândesc că aveți oarecare rețineri în a cumpăra acest model deoarece nu știți mare lucru despre brandul care face acest aparat și de aceea trebuie spus că Hansa e un brand nemțesc situat în Polonia, deci e un produs de calitate superioară.

Nici nu se poate spune că ar costa prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Despre fiabilitate numai de bine deoarece e un produs garantat la 2 ani, iar dacă vă interesează să-i extindeți garanția atunci acest lucru e posibil. Puteți vedea că are un geam destul de mare, iar în legătură cu acesta trebuie spus că e unul cu trei straturi.

Aragazul
Aragazul

Specificații de menționat în cazul electrocasnicului acesta ar fi că e un aparat cu 4 arzătoare pe gaz care sunt aprinse în mod electric.
Chiar dacă la prima vedere pare a fi un aparat din inox, nu e așa întrucât doar culoarea e inox, iar grătarul e unui din fontă. Deci, putem vedea că produsul electro e unul făcut din materiale de calitate, iar dacă vreți să știți din ce e făcut capacul atunci trebuie știut că-i din sticlă.

Pro achiziție unui astfel de model ar fi costul de achiziție nu mare, fiabilitatea ok, că are aprindere electrică, facilitățile oferite (are grill și rotisor) și întreținerea ușoară (e un aparat care are cuptorul din email).
Contra achiziției poate că ar fi că nu e din inox, dar modele din inox sunt mult mai scumpe și nu știu cât de mult te-ar ajuta. Oricum, plita e una din inox.

Un aragaz precum acesta e destinat celora care nu se descurcă cu un cuptor cu microunde deoarece e prea mic. Adevărul e că e cam greu cu un astfel de cuptor atunci când ai o familie mai mare. Pe scurt, microundele sunt pentru persoane singure ori care nu prea mănâncă pe acasă, iar aragazurile sunt pentru familii și pentru cei care gătesc.
Deci, pot spune că aparatul de față ar fi perfect pentru tine dacă gătești mult și vrei să prepari diferite feluri de mâncare.

Te-ar mai putea interesa