Hansa FCGW621109, aragaz premium pe alb

În cazul în care te interesează un aragaz nou care să arate bine și să nu coste prea mult atunci îți recomand Hansa FCGX61109. E premium deoarece vine cu rotisor și grill, lucruri destul de utile în ziua de azi. Aprinderea arzătoarelor se realizează în mod electric așa încât să nu mai fie nevoie de o altă ustensilă ori să nu mai pierdeți timpul.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre a găti mâncarea preferată.
Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată acest model și că are două butoane pentru aprindere electrică (unul pentru plită și celălalt pentru cuptor).

Păreri pro și contra

Alimentarea electrocasnicului se realizează cu gaz, iar asta înseamnă costuri mai mici. Vine cu 4 arzătoare pe gaz, iar acestea sunt aprinse în mod electric cu efort minim.
Nu e un aparat mare și de aceea nu va ocupa prea mult loc deoarece vine cu o lățime de 60 centimetri. Nici mutarea nu e prea complicată în condițiile în care are o greutate de aproximativ 45 de kilograme.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că vine de la un brand premium (Hansa e un brand nemțesc localizat în Polonia), fiabilitatea ridicată și dotările din cuptor.
Contra achiziției ar fi că nu e de culoare inox, dar asta nu e o problemă prea mare întrucât majoritatea electrocasnicelor sunt de culoare albă.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine, să gătească și să nu coste prea mult atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Dotările din cuptor, adică rotisorul și grill-ul, sunt utile pentru prepararea diferitelor mâncăruri atunci când afară e vreme urâtă.
Garanția standard e de 2 ani, iar la nevoie poate fi mărită la mai mult, adică la 3 sau 4 ani pe bani puțini.
În cazul în care nu-ți place culoare albă a aparatului și vrei ceva mai închis ori pe culoare inox atunci găsești aici modele care probabil că te-ar interesa.

Te-ar mai putea interesa