Hansa FCGW621009, aragaz clasa A pe gaz

Hansa FCGW621009 e un aragaz apărut pe piață în 2017 și se remarcă prin costul de achiziție mic, că arată bine și dotările premium.
E un model care poate fi montat la butelie sau la rețeaua de gaz. În acest sens are duze GPL.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat nemțesc robust și cu fiabilitate foarte bună (garanția e una extensibilă). Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest model. Aspectul se poate vedea că e unul clasic Hansa.


Caracteristici

Modelul Hansa FCGW621009 e unul cu patru arzătoare pe gaz și cu partea de cuptor tot pe gaz. Aprinderea lor se realizează electric, iar în cuptor găsiți atât grill cât și rotisor.
Nu se poate spune că e un electrocasnic prea mare întrucât are dimensiuni standard cum ar fi 85x60x60 (înălțime x lungime x adâncime). Greutatea sa e de 42kg, iar din această cauză la mutarea sa e nevoie de două persoane. (Dacă îl cumpărați de pe net atunci o să fie dus de curieri până în locul unde se montează.)
Arzătoarele sunt unele ok. Mai exact, arzătorul mare are o putere de 3 kW, iar cel normal are 1,75 kW.

Avantaje

Printre lucrurile pozitive se numără aspectul plăcut, că vine cu dotări premium, fiabilitatea bună, aprinderea ușoară (de tip electric) și clasa A (clasă energetică).
Corect ar fi să spun și că are un minus, adică lipsa ventilatorului.

Concluzie

Dacă ești interesat de un aragaz ieftin, ușor de întreținut și care să aibă rotisor atunci acest model ar fi recomandarea mea. Multă lume își cumpără modele ieftine, iar după aceea caută pe net metode de a le pune rotisor. Cu un astfel de model scăpați de stres deoarece are totul inclus.
Poate că va trebui să-i schimbați duzele în cazul în care flacăra e prea mică ori prea mare. Dacă nu o să faceți acest lucru atunci o să ardeți vasele.
Brandul Hansa e unul nemțesc localizat în Polonia, iar produsele sale sunt de foarte bună calitate.

Te-ar mai putea interesa