Hansa FCGW61109, aragaz cu rotisor

După cum bine știți aragazurile cu rotisor sunt căutate și nu prea deoarece, sunt puțin mai scumpe decât cele fără. Hansa FCGW61109 e un model accesibil cu dotări decente, finisaj pe alb și are un cuptor generos. Dimensiunile cuptorului pot să reiasă și din dimensiunile aragazului. Cu alte cuvinte, un aragaz mai mare are și un cuptor pe măsură, iar acesta are un cuptor de 58 litri. Chiar și pentru rotisor e nevoie de un aragaz mare, o dotare care poate fi de folos pentru cei care gătesc des carne și în cantități mari. Puteți să-l achiziționați mai ieftin dacă alegeți un resigilat, care defapt e cam același produs doar cu mici zgârieturi.

Prețul e bun comparativ cu concurența și un pachet promo cuptor+plită incorporabilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragazul
Aragazul

Plita sa e una pe gaz ca și cuptorul, dar există aragazuri electrice ori mixte. E una clasică cu aprindere electrică, siguranță, 4 arzătoare etc. Cele mixte sunt tot mai populare deoarece cuptoarele electrice oferă mai multe funcții și dotări. Deasemenea, distribuirea căldurii e uniformă datorită ventilatorului.

Ca și dotări, cuptorul are: grill, timer, rotisor, iluminare interioară și control mecanic. Cele care au control electronic sunt modele electrice și au nevoie de acea dotare. Capacitatea acestui cuptor e undeva la 58 litri care e ușor peste medie. Sunt incluse următoarele: capacul metalic, tava plată, grătar cuptor și o tavă adâncă. Combinația de alb cu negru e la fel de bună ca inox cu negru, depinde de restul electrocasnicelor din bucătărie și preferințele voastre. Ocupă destul spațiu în bucătărie deoarece are o lățime și o adâncime de 60 cm.

Caracteristicile speciale ale acestui aragaz sunt: email (curățare ușoară), plita emailată, geam interior al ușii cu instrucțiuni pentru gătit și ușa are 3 straturi de geam.

Plusuri: arată bine, ușor de folosit, accesorii decente, cuptor spațios, rotisor și ușă rece.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa FCGW61109 e un electrocasnic bun care poate fi de folos pentru cei care gătesc iar un cuptor cu microunde li se pare prea banal. E ideal pentru o familie și nu cred că trebuie să depuneți un efort financiar prea mare pentru a-l achiziționa, puteți opta și pentru o hotă incorporabilă de la același brand ori de la care doriți. E bine să țineți cont și de brand deoarece nu unele braduri au mai multă experiență în acest domeniu decât altele.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Hansa FCGW61109, aragaz cu rotisor”

Comentariile sunt închise.