Hansa FCGW53049, aragaz alb

Hansa FCGW53049 e un model reușit ținând cont de preț și ce oferă. Are un design destul de reușit pe alb iar ușa e neagră ca la restul. Acest brand oferă soluții fiabile și bune pentru majoritatea utilizatorilor. Prețurile sunt atractive dar puteau fi și mai bune. Are un control mecanic ca la majoritatea și nu prea veți găsi unul electronic (nici măcar la cele mixte sau electrice). Mai trebuie menționat faptul că un aragaz mixt e mai bun dar și mai scump. Îmi plac cuptoarele electrice deoarece gătesc uniform și sunt însoțite de multe funcții/programe. Întradevăr, costul lunar nu e același ca și pe gaz dar diferențele nu sunt așa de mari.

Îl recomand alături de o hota albă și brandul nu are o importanță așa de mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Plita e alimentată cu gaz ca și cuptorul, dar în alte cazuri (la alte modele) există și alimentare electrică. Putea fi utilă o aprindere electrică atât pentru cuptor cât și pentru plită dar și așa cablul de alimentare era scurt și poate că nu era de folos. Plita are 4 arzătoare și dimensiunile lor sunt cele clasice. Grătarul are o formă clasică și e emailat pentru o durabilitate mai îndelungată.

Cuptorul e alimentat tot pe gaz și are o capacitate bună – 58 litri. Sunt incluse două tăvi și grătarul pentru cuptor. Pe partea de design are: are finisaj pe alb, ușă neagră un mâner pentru cuptor tot pe alb și altele. Nu mi se pare foarte mare dar trebuie să aveți un spațiu generos pentru acesta. Ca și caracteristici speciale are: email ușor de curățat, instrucțiuni pe partea interioară a geamului cuptorului și sistem optigas (reglare a presiunii gazului).

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, fiabilitate, preț atractiv, ușor de folosit și arată bine.
Minusuri: nu are aprindere electrică

Hansa FCGW53049 nu are acea aprindere electrică din buton și o astfel de dotare poate fi observată cu ușurință pe panoul său de control (ar fi avut un buton). Un aparat electrocasnic mare ocupă și ceva spațiu în bucătărie, însă acesta e unul cu lățime de 50 cm. Cele cu lățime mai mare au un cuptor și mai spațios dar poate că nici nu aveți nevoie de unul.

Te-ar mai putea interesa