Hansa FCGW53009, aragaz ieftin

Dacă te interesează un aragaz ieftin la un preț mic atunci eu îți recomand Hansa FCGW53009. După cum se poate vedea și din imaginea de alături, acest model nu are aprindere electrică însă acest lucru nu e un minus deoarece multă lume nu prea e încântată de aprinderea electrică. Despre brand trebuie spus că e unul european, mai exact nemțesc… și știm cu toții cât de bune sunt electrocasnicele nemțești.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani beneficiem de un aparat excelent din toate punctele de vedere. Din păcate nu beneficiază de grill sau rotisor, însă (din perspectiva mea) aceste lucruri nu sunt esențiale.
Mai multe despre cum arată și ce poate vă puteți face o părere din imaginea de alături.

Aparatul
Aparatul

Modelul acesta e unul cu un cuptor de 58 litri, 4 arzătoare alimentate de la rețeaua de gaz sau butelie și multiple accesorii. După cum am spus la început, acest model nu are aprindere electrică, iar dvs. ar trebui vedeți în asta un plus. De ce plus? Pentru că nu mai aveți grija cablului care trebuia conectat la curent, nu mai trebuie să apăsați un buton etc. Să nu mai spus că acel cablu de curent are circa un metru la majoritatea modelelor cu aprindere, iar din această cauză ar fi trebuit să folosiți și un prelungitor.

Eu apreciez la acest model prețul foarte mic, ușurința în utilizare și că are sistem OptiGas. Acest sistem e un sistem de ardere a gazului prin care se crește eficiența la încălzire și e optimizată utilizarea gazului… dacă te-ai întrebat ce este sau ce face acest sistem. Iar, ca prezență pot spune că e prezent doar pe modele Hansa.

Deci, dacă nu ai prea mulți bani la dispoziție pentru un aragaz nou atunci acest model marca Hansa ar fi excelent. Nu doar că e de producție europeană, dar are și facilități mai mult decât ok. Dacă vreți să știți mai multe despre brandul Hansa atunci trebuie știut că e unul originar nemțesc, însă localizat în Polonia.

Lasă un comentariu