Hansa FCGW51109, aragaz ieftin

Hansa FCGW51109 e un aragaz simplu alimentat de la rețeaua de gaz și care poate fi aprins electric. Vine și cu sistemul OptiGas care presupune că aparatul are un sistem inovativ de ardere a gazului prin care e optimizată utilizarea gazului prin creșterea eficienței la încălzire. Astfel consumul de gaz e scăzut cu până la 12 procente.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi » în condițiile în care e dotat cu grill și rotisor. E un preț foarte mic pentru un aparat electrocasnic de la o marcă nemțească. Da, ați citit bine deoarece Hansa e un brand nemțesc din Polonia.

Aparatul
Aparatul

Modelul FCGW51109 e unul premium în ciuda faptului că are un cost de achiziție foarte mic. Cele patru arzătoare sunt alimentate de gaz, iar aprinderea plitei se realizează electric. Controlul e unul foarte simplist fiind vorba despre control mecanic. Ca niște facilități deosebite trebuie amintite grill-ul și rotisorul, facilități care vă vor ajuta să preparați mâncărurile dvs preferate.

Eu apreciez la acest model că arată bine, că are un preț mic de achiziție și că vine doar cu dotări esențiale. Normal că poate fi legat la butelie, iar acest lucru cred că va fi pe placul multora deoarece o mare parte din români nu sunt legați la rețeaua de gaz. Nu era rău dacă beneficia de suport wok așa încât să puteți pune vase wok.

În rest, acest aparat e unul care nu doar arată bine, ci are doar lucruri elementare integrate așa încât tu să gătești un un efort minim. Instalarea sa nu e deloc complicată, cu atât mai puțin cu cât greutatea e una foarte mică, însă eu aș recomanda să cereți ajutorul cuiva care se pricepe. Iar, în funcție de cum alimentați aragazul s-ar putea să fiți nevoiți să schimbați și acele duze de la arzătoare. Asta, doar dacă flacăra e prea mare ori prea mică. Dacă nu faceți acest lucru atunci o să vă ardeți oalele ori dacă flacăra e prea mică atunci nu prea o să dea randament.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Hansa FCGW51109, aragaz ieftin”

  1. Salut. Detin acest aparat si am o nedumerire. Cuptorul este alimentat pe gaz? Vad ca sunt si niste chestii de incalzire a cuptorului prin curent.

  2. Salut , de curand am achizitionat acest produs si are flacara f mare, mentionez ca vreau sa l folosesc la butelie , se schimba cumva duzele si de unde sa le cumpar daca da . Sunt cumva universale sau doar de hansa .

  3. Salut ai ideea la un aragaz hansa 520209 pe gaz duza de la cuptor se schimba prin spate sau prin interiorul cuptorului.ms

Comentariile sunt închise.