Hansa FCGW51090, aragaz cu 4 ochiuri

Aragazul Hansa FCGW51090 e unul dintre cele mai accesibile variante disponibile pe piață și poate fi următoarea alegere dacă nu vă doriți dotări premium sau un cuptor electric cu funcții de gătit numeroase. În general, modelele accesibile nu prea oferă cine știe ce dotări speciale, dar poate că nici nu căutați. Arată foarte bine chiar și pe alb, iar ușa sa e pe negru pentru a evidenția mai bune mânerul său. Nu sunt multe modele mai accesibile decât acesta, poate doar cele cu adâncime de 50 cm.

Sunt multe aragazuri ieftine dar nu toate arată la fel și poate că vreți un mode cu lățime mai mare pentru o plită mai spațioasă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alimentarea acestui aragaz e doar pe gaz, motiv pentru care costul lunar e ceva mai mic decât la cele electrice sau chiar mixte. Sunt câteva modele care au finisaj diferit doar că prețul e puțin mai mare. Arzătoarele sunt de dimensiuni diferite, iar cel mai mare e și cel mai puternic, adică pe ele se pun vasele mari. Cuptorul e spațios și puteți găti orice mâncare, chiar și într-un model foarte compact.

Sunt incluse cele mai utile accesorii: capacul metalic, tava placă și grătarul cuptorului. Sunt model ceva mai scumpe cu capac din sticlă, dacă doriți să se vadă gresia de pe perete. Poate fi pus în locul vechiului model pentru nu putea fi mai mare iar mobilierul are o adâncime de 60 cm.

Păreri pro și contra

Poate fi folosită cu ușurință de oricine deoarece are panoul de control clasic cu pictograme, pentru a ști care arzător va aprinde. Rezultatele sunt decentă că doar are un sistem de alimentare pe gaz. Bineînțeles, cuptorul poate fi aprins cu butonul central, dar e nevoie de ambele mâini pentru că nu e un cuptor electric.

Hansa FCGW51090 poate fi ales alături de o hotă de la același brand sau alegeți una cu aspect similar. Există și pachete promo dar aveți nevoie de un buget generos pentru unele. Pachetele promo sunt interesante pentru că vă ajută să economisiți bani.

Te-ar mai putea interesa