Hansa FCGW510009, aragaz pe gaz la promoție

Hansa FCGW510009 nu diferă cu mult de alte modele și designul e cam același la mai toate modelele oferite de acest brand. Un aragaz ca acesta (pe gaz), oferă aceleași dotări și doar cele cu alimentare electrică/mixtă oferă ceva în plus. Designul e destul de plăcut iar combinația de alb cu negru mi se pare plăcută, dar mai există și inox cu negru (în general, doar ușa e neagră iar sticla e fumurie). Totuși, spre deosebire de altele acest aragaz are sertar inferior pentru vase dar și un preț foarte atractiv.

Pot spune că prețul îl recomandă și nu ar trebui să stați prea mult pe gânduri, deoarece e și perioada reducerilor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un aragaz compact, adică cu lățime de 50 cm nu are un cuptor prea mare. De aceea, aragazurile cu lățime de 60 cm oferă un volum ceva mai mare dar nu cred că vă e de folos. Capacitatea cuptorului e relativ aceeași la mai toate aragazurile de 50 cm. Restul dimensiunilor sunt aceleași – 85 cm înălțime și 60 cm adâncime. Acel sertar poate fi folosit pentru depozitarea ustensilelor care le puteți folosi la cuptor însă dacă sunt puține, tot mai bine e să puneți vasele dorite.

Pot spune că acest aragaz nu se poate compara cu unul mixt sau electric deoarece cele electrice ori oferă ceva în plus, de aceea există și acea diferență de preț. Un cuptor electric oferă multe moduri de gătire adică funcții de încălzire diverse dar și dotările sunt mai multe (ventilator). Plita poate fi chiar și pe gaz pentru un plus de randament, deci un aragaz mixt ar fi mai bun decât cel de sus.

Plusuri: arată bine, preț atractiv, ușor de folosit, ocupă puțin spațiu, compartiment special în partea inferioară.
Minusuri: nimic.

Nu am ce să-i reproșez acestui model Hansa FCGW510009 deoarece nu putea avea nimic în plus. Modelele pe gaz mult mai scumpe pot oferi aprindere electrică însă nu e la o singură mână și un capac din sticlă. Acestea sunt dotări care poate nici nu vă interesează deoarece nu vă vor fi de folos pe viitor.

Te-ar mai putea interesa