Hansa FCGW5100020

Acest aragaz Hansa FCGW5100020 e recomandarea mea pentru dumneavoastră care doriţi un model de la acest producător german. Îl recomand deoarece e foarte ieftin şi primiţi chiar şi tigaie Tefal Enjoy cu Thermo Spot 3 în valoare de 60 de lei. Am ales să scriu despre aceasta deoarece arată bine şi poate fi un înlocuitor bun pentru vechiul model care fie nu mai face faţă fie a dat rugina. Se adresează în special tinerilor sau persoanelor care nu gătesc mult şi spun asta deoarece e destul de mic (are o plită mică are 4 zone de gătit şi un cuptor nu prea spaţios dar suficient – 58 l) şi deci nu poate găti cantităţi mari de mâncare. Dar poate fi util chiar şi pentru famiile mai puţin pretenţioase care vor ceva bun pentru acel buget. Dacă aveţi un buget mai mare şi doriţi să faceţi o alegre mai performantă dar la fel de bună din punct de vedere al calităţii, recomandarea mea ar fi un FCGW67023010. Eu aş opta totuşi pentru acest FCGW5100020 deoarece e ieftin şi nu cred că un model mai mare mi-ar fi de folos. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam aşa arată

Specificații tehnice

Cuptorul e destul de spaţios ca să facă faţă unor sarcini mai mari, însă ar fi fost interesant dacă avea şi rotisor. Ca oricare alt aragaz, şi acest Hansa FCGW5100020 are 4 zone de gătit (de dimensiuni diferite) pe care puteţi găsti cam orice. Vine cu siguranţă iar capacitatea cuptorului e de 58 litri. Cavitatea cuptorului e realizată dintr-un material uşor de curăţat, motiv pentru care se poate curăţa foarte uşor fără a avea nevoie de un detergent special (doar de un burete umed). Uşa cuptorului e realizată din sticlă, e vopsită pe alb şi are un mâner foarte reuşit.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Hansa FCGW5100020 arată destul de bine iar combinaţia de alb cu negru e foarte bine aleasă, raport calitate/preţ foarte bun, aveţi posibilitatea să- măriţi garanţia cu 1-2 ani sau chiar să optaţi pentru Service Express (dar nu cred că este cazul).

Minusuri: nu are rotisor (ideal dacă doriţi să gătiţi pui) şi aprindere electrică.

Concluzie

Un aragaz Hansa FCGW5100020 e recomandarea mea pentru dumneavoastră în caz că  nu aveţi un model mai vechi şi care face figuri. Având în vedere că se apropie sărbătorile, nu văd de ce nu vă luaţi un astfel de electrocasnic în special că în această perioadă trebuie să gătiţi mai mult şi mai eficient.

Te-ar mai putea interesa