Hansa FCGW5100010, cel mai ieftin aragaz

Actualizare: Hansa FCGW5100010 e cel mai ieftin aragaz de pe piață fiind disponibil cu o reducere de 200 lei și având un preț de 499 lei în acest moment. Prețul inițial a fost de 699 lei. De banii care-i economisiți puteți lua un călcător Philips GC1490/02.

Articolul din 29.01.2013:
Hansa FCGW5100010 este un aragaz clasic care nu vin cu aprindere electrică ori alte lucruri care pe alții i-ar încurca. Din această cauză nu costă deloc mult, putând fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Ce îmi place la el e faptul că are capac metalic și din această cauză o să ai parte de un aparat electrocasnic foarte rezistent.

Poate că unora li se pare suspect că are un preț așa de mic, dar la Hansa nimic nu e suspect deoarece ei fac aragazuri foarte accesibile ca preț cu o calitate superioară.

Poze

FCGW5100010 e un model alb cu patru arzătoare și 5 butoane (4 pentru arzătoare și unul pentru cuptor). Nu știu dacă se vede din imagine, dar aragazul vine și cu un sertar inferior în care se pot depozita diferite lucruri cum ar fi vasele, de exemplu. Observați că grilajul e unul negru ca și arzătoarele.

Exteriorul
Exteriorul

Specificaţii tehnice

Modelul acesta e unul normal cu 4 ochiuri care sunt alimente pe gaz. Cuptorul e și el alimentat tot în acest fel, iar ambele părți (plită+cuptor) nu beneficiază de aprindere electrică și din această cauză am putea spune despre aparat că e unul clasic pentru cei care încă nu s-au obișnuit, și nici nu vor să se obișnuiască, cu facilități moderne. Dacă unele modele veneau cu funcția de grill, acesta nu are așa, dar are acel grătar pe care puteți coace vinete sau altele.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e incredibil de mic (cred că e cel mai ieftin aragaz de pe piață); garanția e de 2 ani, iar asta ne spune că aparatul are o fiabilitate foarte bună; lățimea sa e de 50 centimetri și din această cauză o hotă o să încapă numai bine deasupra sa; vine de la un brand cunoscut și apreciat.
Contra: nu are grill și rotisor; plita nu se aprinde electric.

Concluzie

Pentru cei care vor cel mai ieftin aragaz posibil de pe piață cred că acest model ar fi pentru ei. Cel mai tare e că acum se află și la reducere aici pentru acele persoane care-l vor și mai ieftin. Utilizarea sa e una normală deoarece panoul de comandă e unul mecanic simplu fără display sau alte fițe care te-ar putea încurca.

2 comentarii la „Hansa FCGW5100010, cel mai ieftin aragaz”

  1. Da, poate funcționa și pe butelie. Dacă e nevoie de ajustări la duze sau la racordul metalic atunci vă recomand să apelați la un specialist.

Lasă un comentariu