Hansa FCGI67023010

Dacă sunteţi în căutarea unui electrocasnic bun care vă poate să gătiţi eficient atunci un aragaz Hansa FCGI67023010 ar fi cea mai bună alegere pentru acel buget deoarece are cam tot ce aveţi nevoie. Acesta se potriveşte perfect cu alte electrocasnice cu finisaj argintiu şi deci poate oferi un plus de eleganţă bucătăriei dumneavoastră. Un astfel de aragaz vă poate fi de folos în special dacă gătiţi mult şi doriţi să vă uşureze muncă. Aici mă refer la faptul că are aprindere electrică şi deci puteţi aprinde flacăra doar cu o singură mână. O alternativă ar putea fi un FCGW5100020 care costă ceva mai puţin ca acesta dar nu arată chiar aşa de elegant şi nici atâtea dotări. Dacă aveţi nevoie de aprindere electrică, rotişor sau mai ştiu ce dotare cu care vine acesta, nu vă de ce nu l-aţi alege pe acesta. Pentru acesta aveţi nevoie de ceva mai mulţi bani (pentru că e şi mai dotat ca acea alternativă) şi spun asta deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată din faţă

Specificații tehnice

Hansa FCGI67023010 are o plită suficient de mare pentru a putea găti mai multe pe ea şi are patru arzătoare/zone de gătit pentru diverse sarcini (mici sau mari). Această plită e însoţită de aprinderea electrică (ar fi fost interesant dacă şi cuptorul avea aşa ceva). Vine şi cu rotisor şi grill care pot fi de folos atunci când doriţi să gătiţi mâncăruri speciale. Alte caracteristici care nu le-am specificat şi care sunt destul de important ar fi: siguranţă (şi pentru cuptor), termostat, timer mecanic şi iluminare cuptor (doar dacă e timerul pornit).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Hansa FCGI67023010 e realizat doar din materiale de calitate superioară, uşor de folosit, tavă inclusă, finişaj elegant pe inox şi negru, tigaie Tefal Enjoy inclusă (în valoare de 60 de lei), aprindere electrică la arzătoare (puteţi găti cu o singură mână) etc.

Minusuri: cuptorul nu are aprindere electrică, dar dacă gătiţi mai des pe arzătoare, nu poate constitui pentru dumneavoastră un dezavantaj.

Concluzie

Acest aragaz Hansa FCGI67023010 e unul dintre cele mai performante modele de la acest producător, iar dacă aveţi un buget corespunzător pentru a-l achiziţiona pe acesta, nu ar trebui să mai staţi pe gânduri. Indiferent pentru care model veţi alege, toate sunt foarte bune din punct de vedere calitativ iar diferenţele de preţ se văd în dotări şi finisaje.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Hansa FCGI67023010”

Comentariile sunt închise.