Hansa FCEX54110, aragaz electric

Dacă ai un buget limitat, dar vrei un aragaz de calitate atunci îți recomand modelul Hansa FCEX54110. Brandul e unul nemțesc, iar plita e formată din 4 arzătoare electrice (deci nu e vorba de 4 zone de gătit). Poate că o să mă întrebi cu ce e mai bun acest model în comparație cu alte modele, iar răspunsul meu ar fi că scapi de grija gazului și că gătirea în cuptor se realizează mai bine (fără arderi de gaze și în mod uniform).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte eficient la gătire, dar și care are un consum de curent mic.
Dacă vă interesează cum arată atunci vedeți de alături mai multe detalii, mai exact că e un model de culoare inox. De la distanță arată precum un model premium.

Aparatul
Aparatul

Specificații care trebuie precizate la acest model ar fi alimentarea pe gaz, că are o capacitate de 69 de litri (la cuptor mă refer) și că nu ocupă prea mult loc (are o lățime de 50 de centimetri).
Dacă ești curios de accesoriile cu care vine atunci trebuie știut că are la pachet o tavă.
În cazul în care o să analizezi mai bine plita atunci vei vedea că aceasta nu e grilaj deoarece nici nu e nevoie cum e în cazul modelelor pe gaz.

Chiar dacă-i un aparat ieftin, are integrate în cuptor facilități precum rotisor și grill. Aceste facilități integrate în cuptorul de 69 litri te vor ajuta să prepari diferite mâncăruri care nu pot fi preparate afară atunci când vremea e urâtă.
Faptul că e pe gaz are și un dezavantaj în sensul că are consum de curent (prețul curentului crește periodic), dar așa nu mai e consum de gaz.

Deci, acest aragaz o să te ajute să gătești eficient orice tip de preparat, iar faptul că e pe curent electric înseamnă că e un aparat care e sigur și care o să te ajute să gătești mai sănătos. Multă lume nu știe că astfel de cuptoare fac ca prăjitura să fie coaptă uniform, iar acest lucru nu e valabil și pentru modelele pe gaz, doar dacă au și ventilator.

Te-ar mai putea interesa